2777
2789
عنوان

فرهنگیان دانشجویان فرهنگیان مشاور کنکور بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 16 پست
نه اگه هدفت فقط فرهنگیانه و رشته های دیگه نمیخوای بری همون کنکور اردیبهشت رو باید بدی به نظرم از یه ...

از مشاور مدرسه ات بپرس یا از کانال های مشاور تحصیلی که تو فضای مجازی هستن به ادمین شون پیام بده

خیلی کانال ها هستن که مختص فرهنگیانن

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

⭕️ جزئیات برگزاری کنکور فرهنگیان ١۴٠۵

▪️در سال ۱۴۰۵ کنکور سراسری فقط یکبار و در تیر برگزار می‌گردد.

▪️کنکور فرهنگیان در ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود اما منابع کنکور فرهنگیان هنوز مشخص نیست اما متقاضیان بر منابع هوش و تعلیم و تربیت اسلامی و دروس تخصصی خود تمرکز کنند.

⭕ کنکور ۱۴۰۵ چه روزی است؟

کنکور سراسری در ١١ و ١٢ تیر

کنکور فرهنگیان در ١٧ و ١٨ اردیبهشت

▪️جزئیات پذیرش فرهنگیان در سال ۱۴۰۵

▪️ ٪۳۳ سوابق تحصیلی دوازدهم

▪️ ٪۱۷ سوابق تحصیلی یازدهم

▪️ ٪۲۵ ارزیابی شایستگی ( مصاحبه )

▪️ ۱۵٪ دفترچه کنکور سراسری

▪️ ۱۰ ٪ دفترچه ویژه فرهنگیان

▪️سوابق تحصیلی پایه یازدهم ۱۷%، پایه دوازدهم ۴۳% و کنکور سراسری ۴۰% تاثیر دارد.

▪️ترمیم به صورت تک درس و یا تمام دروس و آخرین نمرات دوره محسوب خواهد شد. بخشنامه کامل ترمیم در آینده منتشر خواهد شد

✔️ در سال ۱۴۰۵ تعدادی از دروس یازدهم نهایی است اما این برای کنکورهای ۱۴۰۶ ملاک است و برای کنکوری‌های ۱۴۰۵ فقط همان ۶ درس با تاثیر قطعی در نظر گرفته می‌شود.

@FarhangYaram | فرهنگ یارَم

💙 برترین کانال فرهنگیان ♥️☝️

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.