2777
2789
عنوان

پارتنر زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 99 پست
استایل با 2 میلیون حل میشه یعنی 2 تومنم ندارید؟

عزیزم کجا 2 تومن حل میشه

یه شلوار الان خودش 2 تومنه

بعد بحث نداری هم نیست 

بیشتر بحث اینه که خودش مقاومت می‌کنه 

دلش نمی خواد تغییر کنه یا تنهایی حاضر نیست بره خرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین استایل ک با لباس و باشگاه حل میشه ولی دوسش داری یا نه؟!

آره بابا دوسش دارم اسکل نیستم ک 4 ماه با کسی که دوست ندارم باشم ولی نمیشه عین بقیه کاپلا بیرون رفت و خرید کرد و فلان 

روم نمیشه و خیلی سر این فکرام و حرفای دلم عذاب وجدان دارم 

ن اصلا منم درک نمی کنم چرا پیگیر نیست وقتی خودشم می دونه چقدر این موضوع تاثیرگذاره

چون به خاطر اعتماد به نفسه، قبلا تحقیر شدن و از جامعه و تحقیر دوباره میترسن..... دوست من هم اینطور بود. خودت باید بری براش لباس و شلوار و ساعت مورد علاقش را بگیری 

چون به خاطر اعتماد به نفسه، قبلا تحقیر شدن و از جامعه و تحقیر دوباره میترسن..... دوست من هم اینطور ب ...

خب من خانوادم خیلی سخت گیرن روی بیرون رفتن هام و این

من براش عکس فرستادم گفتم چه مدلی بخر چیکار کن و زحمتش اینه که یه مغازه مردونه بره ولی حاضر نیست 

من اولویت رفتار و ادبه برام قیافش قشنگ نباشه هم مهم نیست به دلم بشینه خوشگلترینه،از نظر حرف مردم هم ب تخمدونم🤗

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

والا عزیزم همین جمله اش رد فلگه

دقیقا این مدل ادما خیلی خطرناکن

ضمنا دیگه استایل کردن لباس پول خاصی نمیخواد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من اولویت رفتار و ادبه برام قیافش قشنگ نباشه هم مهم نیست به دلم بشینه خوشگلترینه،از نظر حرف مردم هم ...

عزیزم تو موقعیت من بودی؟

منم همین فکرو می کردم ولی بعداً می بینی که به مشکل می خوری