2777
2789
عنوان

فامیلای مامانم خیلی رسمای بدی دارن

261 بازدید | 33 پست

دوتا عروسی دارن این ماه 

هردوئم هم حنابندون میگیرن هم عروسی هم پاتختی  آخه مگه مشکل دارین اینهمه هزینه میزارین رو دست خودتون و مردم

یعنی باید ۶ دست لباس مجلسی بخری و۶ تا مانتو که یه وقت خانوما نگن نداری بعدش ۴ شبم باید برم آرایشگاه حالا عروسی رو بگم خودم انجام بدم حنابندون حتما باید برم انقدر حیفم میاد خرج کنم بعدا هم نپوشم حتی برای اجاره لباسم حیفم میاد ۲ ملیون بدم 

ولی واقعا چیزی که برام عجیبه مردم این پولارو از کجا میارن با اینکه وضع مالی همشون متوسط رو به پایینه توی هیچکدوم مراسما ندیدم هیچکدوم از فامیلای مامانم لباس تکراری بپوشن همه آرایشگاه رفته یه عالمه ام طلا دستشون انگار گنج پیدا کردن

میخوام نرم بگم درس دارم واقعا نمیصرفه اینهمه هزینه 

هزینه ام نکنم اونا به خودشون میرسن فخر میفروشن بهم فقط حرص میخورم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 تیکر هدفمه باردار نیستم😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میتونین همه رو نرین از هر کدوم یکیو برو 

نزدیکه نسبتش؟ والا منم عروسی نمیرم برا همین دردسراش خودمم نگرفتم کلا با عروسی حال نمیکنم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

قدر بدوناین هم نعمتهجدی جدی دخترم هر روز روضه میخونه چرا اطرافمون کسی عروسی نمیکنه به نظرم سه سال قب ...

منم عروسی دوست دارم ولی یه شب باشه 

یه دست لباس بخرم برم شاممو بخورم همون جام کادو بدم برگردم آخه حنابندون و پاتختی چیه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 تیکر هدفمه باردار نیستم😐😂

خب برای ۳ تا مجلس چرا باید ۶ دست لباس و مانتو بگیری😐