2777
2789

بچه که بودم بابام هرروز بهم میزد هرروز بهم فحش میداد تحقیرم میکرد بلند بلند سرم داد میزد جلو جمع مسخرم میکرد همیشه اخم تو صورتشه همیشه عصبلنی و خشمگین بود به طوری که ازش میترسیدم صدای پاهاش که میومد که میخواست بیاد تو خونه تپش قلب میگرفتم جلو جمع که میره خودشو خوب نشون میده ولی توی تنهاییا بهم میزد همیشه دنبال این بود یه عیب توی من پیدا کنه بشه سوژه ی تمسخر و تحقیرش😔در حال حاضر هفده سالمه یادمه دوسال پیش چون درس داشتم گفتم من نمیتونم بیام مهمونی باید خونه بمونم درس دارم و چون همیشه حرف حرف خودشه زد به فحاشی و دادزدن و کتک کاری که نه تو باید حتما بیای من ترسیدم رفتم تو اتاقم مامانم یواشکی بهم گفت برای اینکه بهت آسیبی نزنه برو تو اتاقت درو قفل کن من خیلی ترسیده بودم سرگیجه و..یهو در اتاقو شکست اومد تو بزنتم..😔هیچوقت توی عمرم محبت ازش ندیدم چیزی به اسم عشق بین پدر و دختر حس نکردم از بچگی ازش میترسیدم یه دختر بچه بودم که هیچ درکی از خشم و ظلم نداشت ولی چون از نزدیک ترین آدمای زندگیم زخم خوردم الان منزوی ام افسردگی مزمن دارم انرژی به شدت پایینی دارم به حدی که نمیتونم از جام تکون بخورم روانشناس رفتم نشست با من گریه کرد گفت افسردگیت به حدیه که با صحبت درمان نمیشه باید قرص بخوری بابام برام قرصارو نگرفتو از اون روز دیگه روانشناس نرفتم😔همیشه وقتی میبینم یه پدری به دخترش محبت میکنه حسرت میخورم میگم مگه من چم بود منم یه دختر بچه بودم مثل بقیه ولی من درکی از عشق پدری ندارم😔

به خاطر حس ترس و کمبود محبتی که داشتم و حس میکردم یه مرد میخوام که پشتیبانم باشه حامیم باشه با یه آقایی تو سن چهارده سالگی آشنا شدم اون که بود باهام حرف میزد بهم امید میداد حالمو خوب میکرد بعد از دوسال اونم ولم کرد و دیگه افسردگی ای که داشتم بدتر شد خام بودم میدونم چون حامی نبودم یه دختر بچه بودم که دلم میخواست یه بار یه مرد پشتم باشه نیاین نصیحت کنین لطفا هنوزم بابام فحشم میده و توی جمع تحقیرم میکنه اعتماد به نفسی دیگه ندارم چیکار کنم😔

از بقیه ادمای زندگیت انتظار کمک و ترحم نداشته باش، خودت به خودت کمک کن، خودت تصمیم بگیر برای حال خوب خودت بجنگی. گذشته رو هم کمتر فوکوس کن روش، هرچی غرق تو گذشته شی عین منجلاب بیشتر میکشونتت تو، لذا راه های خوشحال کردن خودتو پیدا کن، ببین دوست داری بقیه چجور الان باهات رفتار کنن، همونطور با خودت رفتار کن، مادر خودت باش. انتظارت از بقیه رو صفر کن، کتاب بخون، باشگاه برو، نمیشه هم تو خونه یه طناب بردار بزن، پیاده روی کن، درستو بخون، رو اینده و رهایی از این وضع سرمایه گذاری کن، دانشگاه یه دنیای دیگس، ادمای جدید، دنیای جدید در انتظارته، منتظر نمون کسی بیاد دستتو بگیره بذارتت تو یه شرایط نو، خودت بسازش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت معتاده یا مشکل روحی روانی داره؟ با همه همینطوره؟ 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

نه از دختر خوشش نمیاد بدش میاد هیچی از احساسات دخترا درک نمیکنه

واقعا سخته ، کاش مادرت سعی میکرد این مشکلات رو حل کنه ، پدرت چه کارایی رو دوست داره؟ شده سعی کنی از طریق انجام این کارا باهاش ارتباط بگیری؟ مثلا کیکی چیزی براش درست کنی و خوشش بیاد

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌