2777
2789

اسباب کشی کردم چند روزه دیگه توان ندارم حالا موندم با این همه چربی و کثیفی روی گاز و هود و کابینت چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

پودر معجزه...........تو مترو میفروشن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط همین و بگم به مغازه من دسترسی به مترو ندارم

آره بگو پودر معجزه........من از مترو گرفتم بریز تو شیشه پاکن با آب.......اسپری کن رو سطوح...............

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اینجوری که ریه اش نابود میشه

نه من زدم........پنجره ها بازه دیگه چیزی نمیشه بعدشم انقدر قویه یکی دو پاف بزنه لکه ها آب میشن