2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب دیدم

139 بازدید | 11 پست

ها من برام یه اتفاقی افتاده نمیدونم برا شما افتاده یا نه ولی اگه تجربه مشابهی داشبچه تید لطفا بگید

من یع روز که ساعت گذاشتم صبح از خواب پاشم دیدم خواهر کوچوکیم یهو بالا سرمه سرش داد زدم گفتم اینجا چی کار میکنی نمیگی میترسم یهو بالا سرم ببینمت بعد گفت بیا با هم بازی کنیم منم گفتم الان میام دهنت و سرویس میکنم ابجیم رو صندلی میز تحریر نشسته بود بعد از. اتاق خارج شدم تا برم نتم مامانمو وصل کنم و پشماممم ریخت چیزی که، دیدم دیدم ابجیم بغل مامانم خوابه خروپف هم میکنه با خودم فکر کردم خونه ما جوری نبود که ابجیم تو، اون، مسیر بدوعه و بره اتاق 

پس اون، کی بود، باهاش حرف میزدم، همین، که این فکرارو میکرردم اومدم اتاق دیدم هیچکی نیست 

از خواهرم پرسیدم گفتم شاید کرم ریخته ولی اون خواب بودع 

و گفت من نبـودم به هرکی گفتم باور نکردو مسخرم کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو "خواب و بیداری" بودی ابن اتفاق ها عادیه 

من حتی تو خواب و بیداری صدای جیغ شنیدم یا فکر کردم مامانم تو اتاقم و...

عادیه چیز خاصی نیست نترس 

ذهنت تو خواب و بیداری بوده و وقتی از خواب بیدار شدی اصلا متوجه نشدی اونا خواب بوده

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بعضی وقتا از خستگی یا فکر و مشکل زیاد ادم ذهنش بهم میریزه. مثلا دیشب من خسته خواب بودم  دیدم صدام میزنن. بیدار شدم دیدم همه خوابن.     من بعضی وقتا از شدت خستگی. توهم میزنم چون حالم بد میشه

اصلا مهم نیست شما چی فکر میکنی مهم اینه من میدونم راست میگم ممکنه از خستگی یا توهم بوده یاشه ولی شده ...

درکت میکنم ولی اهممیت نمیدم کارمو میکنم 🤗

و همچنین خوشحالم اولین نفر نیستم که باورت نمیکنم  .حداقل من مسخرت نمیکنم مثل بقیه 

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒