2777
2789
عنوان

اگر نامزدتون بلافاصله بعد از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 81 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چراحتمابایدشام بدن یه جماعتی بخورن تاطرفومحرم خودشون بدونن باباشوهرته دیگه

فرقش اینه اگه خدای نکرده قبل عروسی خدای نکرده به مشکل بربخورن به راحتی میتونه جدا شه حتی اسمش از شناسنامش پاک میشه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

من فردا یا پس فردای عقد رفتم خانواده سختی داشتم اما پریود بودم 😂به مامانم گفتم میگه بریم یه سر شمال ...

به مامانت گفتی پریودی؟؟ 

من هم داشتم فکر میکردم اگه خانوادم اوکی ندادن بگم بابا من پریودم اثلا. ولی خجالت میکشم😅

گلم اون شوهر رسمی وقانونی تو هست اگه برنامه بچینه هتل بگیره تو سفر شناسنامه تون تایید رسمی بودن ازدواج تون اگه رابطه جنسی داشته باشه کار خطایی نکرده فقط این رسم حال بهم زن دستمال تحویل دادنه که برای خودشون قانون دراوردن وگرنه شوهرت هر برنامه سفر بچینه حق خوش بگذره صفا ولذت ببرید از این سفر

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)