2777
2789
عنوان

اگر نامزدتون بلافاصله بعد از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 81 پست
خوشگذرونی سالم😂👌🏻

باور کن، 

چرا خودمون برای بدنمون ارزش قائل نیستیم، اگه نیازه ،توهم نیاز داری ولی به رسم و رسوم احترام میذاری و بخودت میگی نه

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکم بشه وباکره هم باشه فرقی توازدواج بعدش نداره خیلیاهستن که مجردن وبازن بچه دارازدواج میکنن یابرعک ...

با ازدواج بعدی کاری ندارم اتفاقا مطلقه ها از مجردا وضعشون بهتره تو ازدواج چیزی که تو اطرافم دیدم

ولی منی که الان دارم بعد عروسی برای طلاقم اقدام میکنم این دو روزه از همه کس حرف شنیدم خیلی عذاب آوره و خب خیلی حس بدیه بعد چند ماه زندگی جدا شدن، منی که دارم تجربه میکنم وظیفه خودم میدونم یکی دیگه رو آگاه کنم منی که تو عقد فهمیدم به درد نخوره ولی سکوت کردم و ادامه دادم چون دختر نبودم که کاش همونجا خاک تو سرم میشد

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

با ازدواج بعدی کاری ندارم اتفاقا مطلقه ها از مجردا وضعشون بهتره تو ازدواج چیزی که تو اطرافم دیدمولی ...

من خودمم قبلاجداشدم براحرف مردم ناراحت نشوبعدطلاق هرکی یه حرفی میزنه به کسی توجه نکن مردم عادت دارن حرف بیخودبزنن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من خودمم قبلاجداشدم براحرف مردم ناراحت نشوبعدطلاق هرکی یه حرفی میزنه به کسی توجه نکن مردم عادت دارن ...

ولی من خودم حالم بده الان نگران آیندمم بیشتر ینی میتونم تحمل کنم!

مردم بیشتر از این که به طلاقم نظر بدن به ازدواج مجددم نظر میدن😕😂 اونم وقتی که هنوز چیزی نشده حتی جلسه اول دادگاهم نرفتم حالا، چقد مردم بد بودن

مامانم میگه اینطوری میگن که بگن طلاق نگیر بعد طلاق خبری نیست منم گفتم من جدیم به کسی ربطی نداره بعدا بتونم ازدواج کنم یا نه شخصیه به خودم مربوطه

تا ماتحتمون مردم دارن فک میکنن من قبل از این حرفا فقط فکرم این بود زودتر جدا شم راحت شم مهریمو بگیرم الان افکارمو بهم ریختن مردم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

ولی من خودم حالم بده الان نگران آیندمم بیشتر ینی میتونم تحمل کنم!مردم بیشتر از این که به طلاقم نظر ب ...

امان از این مردم که فقط قضاوت می کنند و دل می شکنند و خودشون رو توی زندگی مردم دخالت میدن