2777
2789
عنوان

اگر نامزدتون بلافاصله بعد از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 81 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اون شوهر رسمی وقانونی تو هست اگه برنامه بچینه هتل بگیره تو سفر شناسنامه تون تایید رسمی بودن ازدو ...

من از این جهت نمیخوام رابطه باشه که به هر حال دوران عقد هم یه دوره ای از سناخت محسوب میشه. زیاد دیدم کسایی که تو عقد حدا میشن 

دیکه ادم همه احتمالات رو در نظر میگیره😅

خوشحالم هنوز دخترایی مثل شما وجود دارن. اینقدر تو سایت از این دختر پرو ها دیده بودم که همزمان با چند تا پسر هستند که دیگه فکر کردم همه جوون ها همین شکلی شدن

من از این جهت نمیخوام رابطه باشه که به هر حال دوران عقد هم یه دوره ای از سناخت محسوب میشه. زیاد دیدم ...

درخواستم میشه تایید کنی

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

دم مامانت گرم 😂بدون به باباتم گفته خیالش راحت شه

اره خودم گفتم مامان پریودم میگه یسر بریم شمال برم دیگه گفت اگه پریودی اره مامان بزرگ خدابیامرزمم بود خندش گرفت تازه خورشت مورد علاقشم درست کردن 😄 شایدم اره گفته بعید نیست😂

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
من از این جهت نمیخوام رابطه باشه که به هر حال دوران عقد هم یه دوره ای از سناخت محسوب میشه. زیاد دیدم ...

من نمیگم حتما رابطه داشته باش یه چیزیه که مربوط به خودت و شرایط فرهنگی مذهبی خانوادت هست ولی یکی دیگه از چیزایی که باید ازش شناخت داشته باشی مسائل ج هست دیگه 

به مامانت گفتی پریودی؟؟ من هم داشتم فکر میکردم اگه خانوادم اوکی ندادن بگم بابا من پریودم اثلا. ولی خ ...

اره بابا مگه چیه پریوده دیگه یچیز عادیه یکار کن پریود شی برو کیف کن بابا اولین سفر خاطره میشه

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
اخه مشکلم اینه بلافاصله بعد از عقده! من یه ذره هم احتمال در نظر میگیرم شاید تو دوران عقد چیزایی متوج ...

باهاش حرف بزن قبلش

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خب تصورم اینه این چیزا پیش میاد دیگه. نمیاد؟

اگه عقدین مسافرتم نری باز رابطه پیش میاد و میخوان 

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜