2777
2789
عنوان

بین تغذیه و پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 164 پست
منی که از فرهنگیان امسال انصراف دادم به امید پزشکی تعهدی 😔

اگه درآمد مهمه برات که خیلی خوب کاری کردی. هر پیراپزشکی که بخونی شغلت خیلی بهتر از معلمی میشه(البته نظر شخصیم اینه معلمی که کار انسان ساز هست و کار تربیتی با درآمد کم هم برا کسی که میخواد مطلوبه). 

اول پزشکی بزن، تعهدی، بعد پیراهای درجه۱ مثل بینایی، پروتز، شنوایی بعد تغذیه و پرستاری که قطعا میاری احتمالا همون پیراهنی خوب رو بیاری.  منطقه۳ رتبت زیر ۱۰هزار میشه احتمالا که پارسال باهاش خیلی راحت پزشکی تعهدی اورده بودن

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین رادیولوژی و پرستاری هم پرستاریحقوقشون که تقریبا یکیه فقط رادیولوژی ها حق اشعه میگیرن یه مقدارو ا ...

رادیولوژی شیفت شب ندارع 

بیست سال بازنشسته میشن 

حق اشعه داره 

سختی کار هم نصف پرستاری نمیشه ج

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

اسی چقدر خوندی شروعت از کی بوده 

و چند مدت برا کنکور دقیق خوندی پایه داشتی؟

فیلم اموزشی رو توصیه میکنی؟

بنظرت کسی با پایه صفر تا کنکور تیر (۹ماه)میتونه پرستاری ازاد یا دولتی شهرستان بیاره(واقع بینانه)

اره اگه شهراتم میدونی که دیگه قطعا

خب پس برم کنسلش کنم؟ آره میدونم. 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

شوخی نکنننن به من گفتن حتی ازاد هم احتمالش پنجاهه بیاری دارو و دندان ازاد اصلا نمیاری ازادمازاد پزشک ...

نه عزیزم پزشکی تیپ ۳ آزاد هم غیر ممکنه.

بسته به استانی که زندگی میکنید احتمال خیلی کمی هست که تعهدی شاید بشه.

فیزیو هم تراز برابری با پزشکی ها میخواد تقریبا ، خیلی محبوب شده

رادیولوژی شیفت شب ندارع بیست سال بازنشسته میشن حق اشعه داره سختی کار هم نصف پرستاری نمیشه ج

درسته ولی خب

استخدامی پرستاری هم بیشتره

در کل هر کدوم مزایا و معایبی دارن 

دیگه اسی خودش باید بسنجه شرایطو

اگه درآمد مهمه برات که خیلی خوب کاری کردی. هر پیراپزشکی که بخونی شغلت خیلی بهتر از معلمی میشه(البته ...

منم تقریبا میخوام‌ اینجوری اولویت بچینم

بنظرت شنوایی قبل پرستاری باشه یا بعدش؟

وای من پول برا مشاوره ریختم حالام روم نمیشه بگم پس بده از یه طرفم خودم اصلا گیجم نمیدونم چیکار کنم ب ...

خودت که حتما تحقیق کن درمورد رشته ها و بقیه چیزا. منم میخوام با مشاورت  مامانم خودم انتخاب رشته کنم بفرستمش برای این مشاور

خب پس برم کنسلش کنم؟ آره میدونم.

منم پولو همین امروز ریختم حالا میخوام کنسل کنم البته شک دارم هنوزم نمیدونم‌چیکار کنم خودمم بخدا 

میترسم اصن نتونم کد رشته ها رو بچینم از یه طرف میترسم اون بدتر کاری کنه قبول نشم درست وای دارم دیوونه میشم