2777
2789
بله ،الان یه دختر 8ساله دارم،اونم الان مث کارتن خوابا شده ،اعتیادش شدیدتر شد ،بار اول که بیرون دیدمش ...

من خیلی بارداری های سختی دارم بشدت ویار دارم و 9 ماه مرتب بستری میشم بیمارستان وتا دم مرگ میرم نابود میشم برای بچه دومم همینجوری بودم، و بعد زایمان افسردگی بعد زایمان گرفتم وپام یه خورده ضعیف شد و شوهر نامرد بی وفا منو بیرون کرد و رفت زن گرفت اقوامشون گرفت و زنه میشه شوهر سومش، ومن سه ساله خونه پدرم هستم وبچه پسر بزرگم 19 سالشه یک سالی هست اومده اینجا و پدرش بشدت تغییرکرده وبدشده اصلا یه آدم دیگه شده قبلا برای بچه ها جون میداد از وقتی زن گرفته خیلی بد شده و بچم دیگه قطع ارتباطه و پسرکوچیکم6 سالشه اونجاست والان یکساله و نیمه نذاشته بیاد و من ندیدمش دلم براش تکه تکه شده، چن ماهی هست مهریه گذاشتم اجرا چن روز پیش جلسه دادگاه بود یه خونه داره که به من نمیدن حالا منتظریم ببینیم قاضی چه تصمیمی میگیره بی پدر دوتا از دومتداشون اورده به دروغ دست روی قران زدن که خونه نداره، الهی به همین موقع غروب تکه تکه بشن  خدا نابودشون کنه  الهی سر بچه هاشون بیاد، شوهر کثافت من براش بچه اوردم به خودم آسیب زدم زجر کشیدم بجای اینکه منو بیشتر بخاد بیشتر بهکم برسه لجن رفت زت گرفت ، امیدوار خدام درد بی درمان بگیره، من توی این 3 سال از بس گریه زاری کردم از بس غصه خوردم نابود شدم

برای خودم بله تا دلت بخواد چند روز پیش فک کنم از حرفم نصف روز نگذشته بود خدا بدجوری جوابم داد تو خیا ...

چون خدا تو رو ول نکرده .برای همین زود جواب میده که راهتو کج نری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا همسرم منو از خونه بیرون میکرد بچه رو میزاشت خونه ی مادرش ،اونا هم نمیزاشتن بچمو ببینم ،اونقدر ذه ...

ازشون طلاق گرفتین؟؟

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

من خیلی بارداری های سختی دارم بشدت ویار دارم و 9 ماه مرتب بستری میشم بیمارستان وتا دم مرگ میرم نابود ...

مطمئن باش چوبشو میخوره ....روزی که داشتیم جدا می‌شدیم انگار شب دومادیش بود اونقدر که بخودش رسیده بود ،ولی خداوند طی 3سال جوابشو داد و به نکبتی افتاد،الهی یه روز از ته قلبتون شاد بشین و عدالت خدا را با تموم وجودتون حس کنید،واقعا قلبآ دعاتون کردم،به خدا امید داشته باشید.

مطمئن باش چوبشو میخوره ....روزی که داشتیم جدا می‌شدیم انگار شب دومادیش بود اونقدر که بخودش رسیده بود ...

ممنون عزیزم فدات، الان همسرتون اخلاق رفتارش و خانوادش چی جورن باهات خوبن؟ 

مطمئن باش چوبشو میخوره ....روزی که داشتیم جدا می‌شدیم انگار شب دومادیش بود اونقدر که بخودش رسیده بود ...

پسرم توی دادگاه دیده بودش گفت خیلی پیر شده و نابود وقتی من اونجا بودم میگفت دوستام بهم میگن چرا تو اصلا پیر نمیشی  جونتر خوشکلتر میشی، برای خودش اسپند دود میکرد 

ممنون عزیزم فدات، الان همسرتون اخلاق رفتارش و خانوادش چی جورن باهات خوبن؟

خدا رو شکر خوبن،خونوادش خیلی باشخصیتن،خودشم خوبه منتهی من اعصابم ضعیف شده زود واکنش نشون میدم،ولی دوست داشتم از اول خوشبخت میشدم ،الان انگاری شوقی برام نمونده،انگار هستم.....ولی گذشت دیگه

پسرم توی دادگاه دیده بودش گفت خیلی پیر شده و نابود وقتی من اونجا بودم میگفت دوستام بهم میگن چرا تو ا ...

یه روز تقاص پس میده،عذاب وجدان نابودش می‌کنه ،من بچه بودم خیلی در حقش محبت کردم ولی جواب خوبیهامو بد پس داد 

نه خیلی داغونه ،پسرم خونه جدا گرفته ،بچم‌ از همون 9سالگی رفت سرکار ....الان خدا رو هزاران مرتبه شکر ...

خداراشکر، خونتون هم میاد بمونه؟ رابطش با پدرش و خانواده پدرش چطوره میفهمه که همشون دشمن هستن؟ 

خداراشکر، خونتون هم میاد بمونه؟ رابطش با پدرش و خانواده پدرش چطوره میفهمه که همشون دشمن هستن؟

از پدرش متنفره ولی زیاد درباره ش صحبت نمیکنه،فقط میگه آبرومو برده ،روم نمیشه کسی ببیندش