2777
2789

یکی از دوستام نتیجه گرفته برای ازدواج ولی بدبخت شد شوهرش چند روز به چند روز ولش میکنه 

حالا منم ازدواج سخت شده دلم می‌خواد راه باز بشه برام نزدیک ۳۰ هستم نمی‌دونم چیکار کنم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی ارزش اون هزینه ای که میکنی سر دعا نداره من چند بار گرفتم همه پولامو دادم به همین چیزا بخدا نزدیک ۵۰ تومن فقط خرج کردم اخریه ام که جواب داد الان پشیمونم میگم چرا اون مدت این فکر عین خوره تو سرم بود و همه پولامو ریختم دور هر اتفاقیم که میفتاد بلاخره عادت میکردم و کنار میومدم بعد از یه مدت 

سلام دعا نویس اگر کارش درست بود برا خودش مشکلاتش اوکی میکرد.

دعا نویس جادوگری رمالی. نه انجام بدین نه برین پیش این افراد چون هیچ نتیجه مثبتی ندارها شااااید خوب بشه اونم مقطعی ولی بعد بدتر میشه.

تو زندگیمون تلاشم جادو گره نیفته با موجودات غیر انسانی. روبرو هستیم  و بگم ۹۹.۹۹ درصد ملت گرفتارش هستن حرف نادرستی نگفتم

این مسایل به دو دلیل میاد یکی کارمای خودمون 

دوم حسادت  تنگ نظری افراد دوست همسایه فامیل دور نزدیک همکار و... اینا وارد زندگیمون میکنم با رفتن پیش دعا نویس و این افراد و همچنین با حسادت و نفرین کردن و حسرت هم این مسایل وارد زندگی دیگران و خودشون میکنن.

ساز کار این دعا نویس س ها اینجوریه مثلا یکی از اقوام تحمل موفقیت تو هر زمینه فرق ندارها چشم موفقیت مثلا منو ندارها  خودشم یا بچه خودشم جنم موفق شدن ندارها از رو حسادت می‌ره برای من دعا میگیره کارم کره بیفته که میییییفته

منم اون فرد با دعا آوردن برا من باعث سنگینی در بدن و جسم و روح من میشه

حالا من میرم برا راه حلش پیش یه دعا نویس دیگه میگه گره کارت افتاده نمی‌دونم  همزاد داری و...(بودن همزاد برخلاف باور  ها مثبت و نعمتی هست برامون) حالا من میگم خوب یه دعایی چیزی بنویس بده من مشکلم گرهم حل شده اونم به چیزی میده اگر کلاه بردار باشه که هیچ تمام

اگر کلاه بردار نباشه اون دعایی که داده ممکنه برای چند هفته ماه مشکل من حل کنه ولی مجدد مشکلم برمیگرده

اینم دقت کنین در اصل من که دعا برای خودم گرفتم در نهایت باعث سنگینتر شدن روح جسم خودم شدم بدتر مشکلم بیشتر میشه.

حالا  اینم بدونین دعا که من میگیرم مشکلم حل نمیشه بلکه دعا یک موجود بزرگتر از موجود فعلی رو وارد روح جسم من می‌کنه روح من آسیب میبینی در اصل .

برا همین جادو دعا هست واقعیت داره چه اعتقاد داشته باشی چه نداشته باشی هست.

ولی راهکار داره که کلا اون مشکل باز بشه تا وقتی که حسادت جدیدی انجام ندن  درموردم.ون.

خلاصه این قضایا اینه سعی کردم ساده قابل درک بنویسم.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم