2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چوب خدارو با چشمم دیدم که وقتی خواهرم مجرد بود همش با مردای زن دار بود وقتی ازدواج کرد شوهرش هر روز با یه زنه بود و این با وجود بچه هاش نمیتونس طلاق بگیره و همچنان با یه مرد خیانتکار تو یه زندگی میکنه

آره انگار این چوب خدا و کارما و تو نیکی میکن و در دجله انداز و ..... مال قدیما بوده. والا سال سال ۹۷ ...

دقیقا انقدر زیاد دیدم از این ادما 

مثلا عموم ازث بابای منو‌بالا کشید الانم با اون ملک مارگاه بلوک زنی زده انگار ن انگار کارمایی هم وجود داره 

هیچکدوم از عمه هام و عمو هامم لب نزدن بگن این سهم تو نیست همشون سکوت کردن ، بابام شکایت هم کرد وکیلی ک گرفت چهار صد میلیون از بابام گرفت و هیچ کاری هم جلو‌نرفته دو ساله

بله دقیقاً هست 

کسی که به من گفت اجاق کور تو هیچوقت بچه دار نمیشی بچه های من همشون بچه دارن 

الان زندگی بچه هاش بهم خورده و دارن جدا میشن از شوهرش و همسرشون 

و خدایی که به من دو تا بچه داد و تو دهنی محکمی بهش زد 

امیدوارم خدا منو ببخشه دلم نمیخواد مشکلات کسی رو بگم ولی گفتم که درس عبرت برای همه بشه من کلاً جواب بدی کسی رو نمیدم واگذار میکنم به خدا که زورش بیشتره و خیلی قشنگ تر جواب میده چیزایی دیدم تو زندگیم که خدا میدونه فقط اینو میدونم هر کسی منو اذیت کنه پاشو میخوره چون واقعاًبه کسی کاری ندارم و سعی میکنم به همه کمک کنم و دل کسیو نشکنم و سعی میکنم مواظب دهنم باشم .

من پارسال با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم واسه یه نفر اما اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم بعدم کامل قطع رابطه کرد 

امسال‌ دقیقا تولدش تو ایام جنگ بود نشد تولد بگيره 

نمیدونم والا گفتم شاید چوب خداست که منو ناراحت کرد

ولي من خیییلی دلم شکست 🥲