2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظر دیدنش نیستم ولی حتما وجود داره.هیچ خوبی و بدی تو دنیا گم نمیشه مامانم‌میگه.من که بدیها رو سپردم‌به خدا خودش میدونه چه جوری جواب بده.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مطمئن باش هست ولی خدا صبوره ما انتظار  راداربم تا ظلمی بهمون شد همون لحظه  ظالم مجازات شه ولی ممکنه سال ها طول بکشه البته بعضی وقت ها هم زیاد زمان نمی بره صلاح کار باخداست ولی من دیدم که چوبش راخوردند 

شک نکنید،همسر سابق من اونقدر اذیتم کرد الان مث کارتن خوابا شده ،مادرش آلزایمر گرفته پوشکش میکنند،خواهراش بچمو ازم جدا کردند جفتشون بچه دار نشدند،نمیگم حالا اه من بود ولی خیلی در حقم ظلم کردند،خودمم بدی کردم تاوان دادم

چوب خدا فقط اونجاش که برا ما آره برا بقیه مناسب سنش نیس

اره دقیقا 👌👌

یعنی من تصمیم گناه بگیرم حالا دروع همون عیبتش که عادی شده برای همه بیچاره میشم ولی بقیه هر گناهی بکنند عیبی نداره

من طلا هم میخرم میگم اندازه نیازم ولی یکی که خبرشو دارم چندتا ملک داره تازه زیر نطر خیربه هم رفته بود اونا هم تا فهمیدن... ولی هیچوقت چوب خدا ندیدن و بهشون بگی آه ام میگیره مسخرت هم می کنند اخه یه بلایی سرم اوردن که 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

برای خودم بله تا دلت بخواد چند روز پیش فک کنم از حرفم نصف روز نگذشته بود خدا بدجوری جوابم داد تو خیابون جلو صد تا همسایه و آشنا سکه یه پول شدم

ولی هیچکسی که به من بدی کرده و من واگذارش کردم به خدا هیچ اتفاقی براش نیفتاده هییییچ 

نمیدونم حکمتش چیه فقط من باید تنبیه بشم 

ولی بخداوندی خدا قسم میخورم خیلی آدما بهم بدی میکنن خیلی پشتم حرف میزنن تحقیرم میکنن ولی همیشه سالم و خوشبخت و در حال پیشرفت ولی امان از اینکه یه جمله از دهن من بیاد بیرون ...

دلتنگِ توام که به دادِ دلم برسی ... مادر 💔