2777
2789

کسی که چند سال در آموزشگاه زبان درس خونده و مدرک زبان انگلیسی داره و تو همون آموزشگاه ها زبان تدریس میکنه

یا کسی که دبیر رسمی عربی آموزش و پرورشه

حافظ و قاری قران هست و در آموزشگاه ها مربی قران هست

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایگاهشون یکسانه هردوتا تدریس میکنن دیگ

خیر عربی کجا زبان کجا

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

به نظر من اولی 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

به نظر من اولی

ولی درامد دومی دوبرابر اولیه

جایگاه اجتماعی واقعا برام تعریف نشده هرکسی بهترین خودش باشه و سعی در بهتر شدن جایگاه اش داشته باشه 

از نظر من شاید گزینه اول چون شاید با علاقه کارش انجام میده و بعداً ممکن خودش آموزشگاه داشته باشه 

اما یکی ممکن بگه دومی چون حقوق ثابت داره 

این معیار ها نسبی 

ولی درامد دومی دوبرابر اولیه

خب من اینجوری در نظر گرفتم که زبان می‌تونه خصوصی تدریس کنه که درآمد خوبی داره . 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

ببین دبیر بهتره چون 

شغل دولتیه 

کسی تو آموزشگاه زیاد پول در نمیاره مگر اینکه خبره باشه و در کنارش کار های دیگه آموزشگاه رو انجام بده یا مال فامیلاشون باشع اسم آموزشگاهی که درس میده چیه؟

جایگاه اجتماعی واقعا برام تعریف نشده هرکسی بهترین خودش باشه و سعی در بهتر شدن جایگاه اش داشته باشه ا ...

خب دومی ام تو اموزشگاه کار میکنه ولی بجای زبان قران یاد میده اونم میتونه موسسه قرانی خودشو باز کنه

تازه اجر معنوی ام داره کارش

بنظرم قطعا دومی

و اینک مدرک اولی دانشگاهی نیست اما دومی چرا

خب من اینجوری در نظر گرفتم که زبان می‌تونه خصوصی تدریس کنه که درآمد خوبی داره .

زبان از کنکور حذف شده عربی همچنان هست

اتفاقا عربی بیشتر میتونه کلاس خصوصی بذارع