2777
2789
عنوان

نظرتون😑⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 51 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از پنج سالگی یه سری کارا رو به بچه میدن انجام بده تا مسیولیت پدیر بار بیاد الانم دیره برای شما واسه همینه برات سخته یه ظرف شستن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

شما که کوچک‌تر بودی مامانت هم‌جوون‌تر بوده و توانایی‌ش بیش‌تر بوده. اما دیگه از یه سنی به بعد استهلاک بدنی برای مادرت می‌ره بالا. من خودم دوست دارم مادرم بتونه در صورت لزوم روم حساب کنه. حالا لازم نیست همه کار بکنی. ولی کارهایی که بدت نمی‌آد رو کمک کن. 

از پنج سالگی یه سری کارا رو به بچه میدن انجام بده تا مسیولیت پدیر بار بیاد الانم دیره برای شما واسه ...

سخت نیست اخه دارم میگم فعلا وظیفه ای ندارم🥲

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

چرا مادرت کنه ؟؟.وظیفه اونه فقط؟ گناه نداره؟

بابا ت ک ن حرف منو فهمیدی ن چیزی میدونی فاز گولاخ برندار بشین سرجات

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

از وقتی که یادمه عین زن بالغ فقط کار خونه انجام میدادمدر حد کمک به نظرم خوبه کار کنی. ولی همه کارای ...

دقیقا خیلی دیگ وظیفت بدونن نمیشه جمشون کرد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سخت نیست اخه دارم میگم فعلا وظیفه ای ندارم🥲

اتفاقا تو خانواده نرمال کارهای خونه تقسیم میشه بین اعضاش، دوستش نداری یه وطیفه دیگه رو به عهده بگیر

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

دیگه بعد اون انجام ندی آدم بده میشی

دقیقا

یاد اونروز افتادم میگفتی وقتی گواهینامه گرفی ب هیچکس نگو🤏🏻

خدایی حق نگفتم؟؟؟