2777
2789

اره حتما هست .من خودم از یکی دلم پر هستش اون با جادو و دعا راحت همه رو تو دستش کنترل میکنه  زندگی منم دستش گرفته من بخاطر ترس از خدا سمت همچین چیزایی نرفتم نمیدونم همش منتظر جواب خدا به اون هستم .ولی گاهی حس میکنم این نفرت هم روحیه مو خراب میکنه 

شک نکنید،همسر سابق من اونقدر اذیتم کرد الان مث کارتن خوابا شده ،مادرش آلزایمر گرفته پوشکش میکنند،خوا ...

یعنی تاچند روز بچه تو نمیدیدی؟؟

خیلی سخته بعضیا فکر می کنند قدرت با اوناس پس حرف باید حرف اونا باشه همش از عرور میاد

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دل هر کیو شکستم ضربه شو بد خوردم حتی وقتی تو دلم یکیو نااگاهانه تحقیر کردم همون بلا سر خودم اومد

اره برای من هم تو دلم باشه جوابشو میبینم

میگن هرکی که دلش پاکتر زودتر عدابشو میبینه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

برای خودم بله تا دلت بخواد چند روز پیش فک کنم از حرفم نصف روز نگذشته بود خدا بدجوری جوابم داد تو خیا ...

دقیقا منی

والا من که هرچی ظالم اطرافم دیدم روز به روز پیشرفت کردن و هیچ چوبی هم تو سرشون فرود نیومد

بعضیا مشکلات و اتفاقایی که براشون میوفته جار نمیزنن 

یه جورایی ماست مالی و پنهان کاری میکنن بقیه نفهمن یا جوری جلوه میدن که انگار براشون مهم نیس

برای خودم بله تا دلت بخواد چند روز پیش فک کنم از حرفم نصف روز نگذشته بود خدا بدجوری جوابم داد تو خیا ...

برای شما این اتفاقی که میگی چند روز پیش افتاد برات رو برای اون کسی که بهش حرف زده بودی تعریف کردی؟

بگی سر حرفی که بهت زدم این اتفاق افتاد برام

یعنی تاچند روز بچه تو نمیدیدی؟؟خیلی سخته بعضیا فکر می کنند قدرت با اوناس پس حرف باید حرف اونا باشه ه ...

کلا همسرم منو از خونه بیرون میکرد بچه رو میزاشت خونه ی مادرش ،اونا هم نمیزاشتن بچمو ببینم ،اونقدر ذهن بچه رو شستشو دادن تا چند سال تمایل نداشت منو ببینه ،بعدها اتفاقی بهم رسیدیم و باهاش ارتباط دارم ،الانم بازم گریه م بند نمیاد با اینکه 23سالشه ،16سالم بود بچه دار شدم

والا من که هرچی ظالم اطرافم دیدم روز به روز پیشرفت کردن و هیچ چوبی هم تو سرشون فرود نیومد

آره انگار این چوب خدا و کارما و تو نیکی میکن و در دجله انداز و ..... مال قدیما بوده. 

والا سال سال ۹۷ می‌خواستیم ماشین بخریم ، یه نفر پولمون رو خورد .‌ هنوز ما ماشین نخریدیم ولی اون فرد هنوز داره پول مردم رو میخوره. و خوش و خرم می‌چرخه. خیلی ازین موارد تو زندگیم دیدم. خاله ی من خییییییییییلی خییییییییییلی به مادرشوهرش و مادر خودش و خواهر شوهراش و خلاصه اطرافیانش ظلم کرد.‌ الان که پا به سن گذاشته بچه هایش نوکر دست به سینه ش شدن و شوهرش که فوت شده فقط براش ارث و میراث گذاشته و یه حساب پر از پول . اونم می‌خوره و می‌خوابه و کیف دنیا رو داره. همه ی طایفه منتظر یه عاقبت بد برای بودن چون خیلی به همه بدی کرده بود.