2777
2789
عنوان

ب انرژیها اعتقاد دارین

96 بازدید | 8 پست

مثلا تو وقتی خیلی درگیر ی ادم باشی حتی اگه بهش پیامم ندی زنگ نزنی انگار اون ادم میفهمع ولی وقتی دیگه بهش فکر نکنی از ناکجا  یهو پیداش میشع یا مثلا وقتی افسرده انگار ادما هم انرژیتو حس میکنن  یا ازت دور میشن بی دلیل وقتی خوش حالی همه جذبت میشن جز اینا شما ب قانون جذب اعتقاد دارین؟

چی براتون پیش اومده تعریف کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون جذب خیلی مهمه ولی بیشتر برای مردان برای زنان بیشتر زنانگی و زیبایی بیشتر صدق میکنه.

ارع اما وقتی اعتماد بنفس نداشته باشی خوشگلم باشی حس زیبایی نداری و دیگرانم این حسو  ازت نمیگیرن

ارع اما وقتی اعتماد بنفس نداشته باشی خوشگلم باشی حس زیبایی نداری و دیگرانم این حسو ازت نمیگیرن

چون از خودت انرژی منفی بروز میدی

حالا از فردا هم زبانی و هم فکری بگو من خیلی زیبا و جذاب هستم.. تو اینه خودتو ببین و ب زیباییت ببال

چند روز دیگه نتیجه شو ببین

زندگیتون پر از عشق
ارع اما وقتی اعتماد بنفس نداشته باشی خوشگلم باشی حس زیبایی نداری و دیگرانم این حسو ازت نمیگیرن

دقیقا من اعتماد به نفس ندارم اطرافیان می‌فهمن هیچ کس نمیگه قشنگم صد بار تو نینی سایت گذاشتم همه گفتن قشنگم

اعتماد به نفس هم مهمه ولی زنان به طورکلی نیاز به تایید و تشویق مداوم دارن و کمبود اعتماد به نفس در زنان یک چیز معلومیه ولی نه در حدی که من بیام به شما چقد زشتی بشینی گریه و زاری کنی یا حالت گرفته بشه نه! این یک نوع نداشتن تسلط بر روی احساسات هم میشه بهتره با ورزش و مدیتیشن اینارو قوی کنی در ضمن در زمان بی حوصلگی میتونی یک موزیک خیلی زیبا که با خودتون هم تفاهم داره پخش کنی.