2777
2789

من بعضی وقتا واقعا میترسم

۲۱ سالمه ولی متاسفانه اصلا وضعیت خواستگارا خوب نیست🤭

دو سه نفری تا حالا جلو اومدن ک واقعا بهم نمیخوردیم

شما وضعیتتون چطوریه؟؟

من بخدا اصلا از اون دخترایی نیستم ک فقط پی شوهر باشن 

ب زندگیم میرسم و خونواده خیلی خوبی دارم ک حالم خوبه کنارشون ولی خب بین همه اینا دلم میخاد یکی باشه پیشم منم زندگی خودمو داشته باشم

خیلی دلواپسم هیچوقت ادمی ک واقعا منو بفهمه و حالم خوب باشه پیششو پیدا نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کسی ک دوسش دارم نشه قرار نیست ازدواج کنم همسنه تو ام نگرانم نیستم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

تقریبا هم سن هستیم ..یکی‌دوسال تفاوت داریم

نه اصلا نگران نیسم و کلا از ازدواج خوشم نمیاد...

هر کسیم پا پیش گذاشته و به مادرم گفته ؛ مادرم رد کرده و به منم حتی نگفته... نه دیدمشون نه میدونم‌ کی‌ هستن

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

اگ ازدواج نکردی بدون بنده برگزیده ی خدا بودی و رو‌خودتو‌ استقلال مالیت کارکن ازصب بشین بشور بساب بچه داری خیلی کم زمان برا رمانتیک بازی هست ک اونقدر کمه ک حساب نمیشه حتی اگ عاشق هم باشید ولی مسولیت زیاد میشه وقت هم ب شدت زود میگذره

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

باور کن ۲۱ سالگی سنی نیست که نگران باشی

حتی به ازدواج فکر کنی  چه کسی باشه چه نباشه 

والا نسل شما جای بچه من هستین  

همیشه فکر میکردم شما ها از ۲۵ تازه فکر میکنین به ازدواج

من اگر ۲۳ تازه خواستگار راه دادم و ۲۶ ازدواج کردم