2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته فقط پارگی دیسک بوده ؟برای من ساییدگی هم داره 🤕🤕کجا وپیش کی عمل کردید عزیزم

دکتر منصوری نسب تو تهران بیمارستان بعثت عمل کردم خیلیا میگن تا چند ماه درد طبیعی ولی نگرانم ولی ساییدگی حتما پروتز میذارن

20ذپز گذشته خطر داره هنوز

بلا از شما دور باشه ان شاالله 

زن عموی جوان من ۲ روز پیش بر اثر آمبولی بعد از عمل جراحی کمر  از دنیا رفت. زن عموم ۲۱ روز پیش عمل کرده بود .زخم هاش هم خوب شدن ،همه چی عالی پیش می‌رفت تا پریروز یه پاش ورم میکنه و درجا فوت میکنه ...آخ زن عموی قشنگم...

بلا از شما دور باشه ان شاالله زن عموی جوان من ۲ روز پیش بر اثر آمبولی بعد از عمل جراحی کمر از دنیا ...

خدا رحمتشون کنه دارو آمبولی ندادن راه نمی‌رفتن منم نگران شدم راستش من هیچی نداد گفت راه برو فقط 

دکتر منصوری نسب تو تهران بیمارستان بعثت عمل کردم خیلیا میگن تا چند ماه درد طبیعی ولی نگرانم ولی سایی ...

نگران نباش 

بهتر میشی 

هرچی نگرانیتون بیشتر بشه دیر تر بهبودی پیدا میکنید .

من مهره s1 و l5 ساییدگی داره خیلی درد دارم عملا از زندگی افتادم و کارخونه و...ول کردم 😁

خدا رحمتشون کنه دارو آمبولی ندادن راه نمی‌رفتن منم نگران شدم راستش من هیچی نداد گفت راه برو فقط

دارو ضد آمبولی ، جوراب واریس استفاده می‌کرد. پیاده روی به خاطر کمرش خیلی کم