الان هر چی با شوهرم نشستیم حساب کردیم دارو ندارمون رو بفروشیم (۵۰۰میلیون میشه ) یه وام ۲۰۰ میلیونی هم جور کنیم که تا یه مدت گشنگی هم باید بخوریم😒😒 بتونیم یه ماشین دست دو بخریم
🙄🙄🙄🙄
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
به شوهرم گفتم اصلا نخواستیم بیخیال همین لگن که داریم خوبه به خدا تاکی باید ارزو به دل بمونم ☹☹☹☹
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
ما ماشین خفنی نداریم. ولی در کل زیاد ماشین عوض میکنیم. کلا همسر من اینجوریه که کارکرد ماشین از یه حدی بالاتر بره دوست نداره نگهش داره! ماشینی که الان داریم وقتی خریده بود ۴هزارتا کارکردش بود الان حدود ۳۰ هزارتا میگه یه وام بگیرم عوضش کنم!
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
من دیروز ۲۶۵ دادم یه پراید مدل ۹۰چقدم براش ذوق دارمهنوز باورم نمیشه
انشالله چرخش برات به خوبی بچرخه😘😘
ما ماشین خفنی نداریم. ولی در کل زیاد ماشین عوض میکنیم. کلا همسر من اینجوریه که کارکرد ماشین از یه حد ...
وای پس اگه ماشین ما رو ببینه صاف میندازتش سطل اشغال🤣🤣🤣
۹۲ هست ولی مثل یه اسب میدووه
لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱