2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا زارت و زورت ماشین عوض میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 57 پست
۴تا دارمیه دونه دخترم رو شوهر دادم یه دونه نوه هم دارم دومی هم نامزده و بیشتر برا این دومی میترسم بر ...

واقعا؟ خدابرات نگه داره همیشه حس میکردم بچه هات درحددانشجووکوچکترباشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پشت شاهین نمی نشستی؟

نه اصلا

قبلش هم x33 هم داشتیم جرات نمیکردم 

حتی mvm315 که کوچولو و خانومانه اس هم داشتیم باز جرات نکردم دست به سوییچش بزنم

اخرش دیگه گفتم تا خودم ماشین نخرم مجبور نمیشم به رانندگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟ خدابرات نگه داره همیشه حس میکردم بچه هات درحددانشجووکوچکترباشن

اره خوب در همون حدن

دختر اولم۲۳ هست تازه لیسانس گرفته

دختر دومی ۱۹ سالشه و هیچ علاقه ای به ادامه دادن نداره 

پسرم ۱۷

دختر اخری ۷

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
۴تا دارمیه دونه دخترم رو شوهر دادم یه دونه نوه هم دارم دومی هم نامزده و بیشتر برا این دومی میترسم بر ...

خدا حفظشون کنه خدا به مالت برکت بده عزیزدلم با یه حساب سر انگشتی میفهمم که چقدر خرجت بالاست ما شاید ماهی دوبار مهمون برامون بیاد شما احتمالا همشم مهمون داری حداقل دخترت و دومادت که میان 

نه اصلاقبلش هم x33 هم داشتیم جرات نمیکردم حتی mvm315 که کوچولو و خانومانه اس هم داشتیم باز جرات نکرد ...

کارخوبی کردی اینجورخیالت راحت تره  اگرچپی راستیم بزنی پریروزیه خانمه یه ۲۹۷صفره زدبودتوجدول قشنگ رفته بودروبلوارهمسرم گفت خداکنه مال خودش باشه وگرنه بنده خدادوتاغصه داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرخش برات بچرخهما هم خیلی راضی ایم.البته منتظرم یکم پول دستمون بیاد فیدلیتی ۷ نفره بگیریم

نه بذاررانندگی خوب بشه دگه خودتم بشینی پشتش   فیدلیتی عالیه براسفر 

کارخوبی کردی اینجورخیالت راحت تره اگرچپی راستیم بزنی پریروزیه خانمه یه ۲۹۷صفره زدبودتوجدول قشنگ رفت ...

وای آره

خود منم یکم دو دوتا کردم گفتم شاهین صفره جایی بخوره حداقل ۲۰۰ افت قیمت میاره

همون ۲۰۰ رو پیشاپیش بدم پراید😅

اره خوب در همون حدندختر اولم۲۳ هست تازه لیسانس گرفتهدختر دومی ۱۹ سالشه و هیچ علاقه ای به ادامه دادن ...

وای اون ته تغاریووبگو 

اره خوب در همون حدندختر اولم۲۳ هست تازه لیسانس گرفتهدختر دومی ۱۹ سالشه و هیچ علاقه ای به ادامه دادن ...

ببین اگرمیتونی قسط بدی وام رسالت یامهربخر

به شوهرم گفتم اصلا نخواستیم بیخیال همین لگن که داریم خوبه به خدا تاکی باید ارزو به دل بمونم ☹☹☹☹

بازم شکر

همونشم خیلیها ندارن

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

یعنی چی؟

چکی

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!