2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا زارت و زورت ماشین عوض میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 57 پست
فعلا نمیذارم عوض کنهمن دلم میخواد بتونیم خونه رو عوض کنیم

انشالله 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلامتی چرخش براتون بچرخه و ماشینی ک دوست دارین بخرین... من دنبال سمند سورن پلاس یا ۲۰۷م

ممنون سلامت باشید

ما این سالا ۲۰۶، ال نود، سمند ef7، ساینا داشتیم. شاهین رو از همه بیشتر دوست داشتم. من ماشین جادار دوست دارم. بودجه مون که به ماشین خوب خارجی نمیرسه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

کاموا جونم خوبی؟بالاخره ماشین گرفتماولی هنوز باز میترسم دست به سوییچش بزنم

سلام گلم ممنونم شماخوبی  مبارکت باشه چرخش برات بچرخه  نترس اولش یه خورده ترس داره بعدعادی میشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ممنون سلامت باشیدما این سالا ۲۰۶، ال نود، سمند ef7، ساینا داشتیم. شاهین رو از همه بیشتر دوست داشتم. ...

ماشین ماهم شاهینه

خدایی بنظر من از بین ماشینای داخلی از همه شون بهتره

میخوام مربی آزاد بگیرم چن جلسه برام مرور بشه

اینم خوبه  امابایدبترست غلبه کنی بیشترخانمااولش ترس دارن 

عزیزم چون تورم از ما جلوتره امیدوارم جور شه عوض کنید هرچی سریع تر از جایی که فکرشو نمیکنید خدا جون براتون فراهم کنه

طبق اسم پروفایلتون فکر کنم سه تا هم فرزند دارید که خب خرج اونا هم کم نیست به هیچ وجه

همسر من ۵۰ تومن میانگین در امد داره بچه هم نداریم البته مستاجریم هرچی حساب کتاب کردیم با فروش طلا و... نتونستیم عوض کنیم مدل بالای ۹۵ بگیریم فعلا دست نگه داشتیم 

چون خرمایه ان. داداش من خونه خرید آخم نگفت اونوقت من کل زندگیمو فروختم با کلی قرض نصف اونم نتونستم ب ...

به خدا سوختنش اینجاس که هر راهی رو بگی رفتیم برا شغل دوم ولی نمیشه همش تا حالا ضرر بوده حالا به کله شوهرم زده تا بازنشست شد یه دونه از این ماشین ها بخره که بار ببره باهاش اسمشم بلد نیستم🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من استرس وحشتناک دارم

پشت شاهین نمی نشستی؟

عزیزم چون تورم از ما جلوتره امیدوارم جور شه عوض کنید هرچی سریع تر از جایی که فکرشو نمیکنید خدا جون ب ...

۴تا دارم

یه دونه دخترم رو شوهر دادم یه دونه نوه هم دارم دومی هم نامزده و بیشتر برا این دومی میترسم بریم وسط بدهکاری

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ماشین ماهم شاهینهخدایی بنظر من از بین ماشینای داخلی از همه شون بهتره

ماشین منم شاهینه عاشقشم  زیاددست گردون میکنیم امابه شاهین وفادارم