خروس_قندیم مدیر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 7026 عنوان بیاین عکس بزارم بگین پسره سر تره یا دختره😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 84 پست الان میزارم کامنت بزارید لایک کنم ❤ این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:) دیروز | 20:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nrgs_00 عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 548 در اخر دخترجون😂 یروز به خودت میای میبینی خودتی و خودت پس کاری نکن این بشه نتیجش رو خودت و شخصیتت کار کن
خروس_قندیم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 7026 میدونی چرا دوستات باهات نمیمون؟بخاطر شخصیتی که داری زود خودتو نشون میدیمثلا من یه غریبم و دارم تو ... من مث اون دوستم عوضی نیستم چشمم دنبال کسی دیگه باشه اونم چشمش دنبال پارسا بوده این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)
خروس_قندیم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 7026 میدونی چرا دوستات باهات نمیمون؟بخاطر شخصیتی که داری زود خودتو نشون میدیمثلا من یه غریبم و دارم تو ... این کاربر داره تهمت میزنه بمن @niniyar این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)
خروس_قندیم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 7026 در اخر دخترجون😂 یروز به خودت میای میبینی خودتی و خودت پس کاری نکن این بشه نتیجش رو خودت و شخصیتت کا ... همین ک خودشیفته نیستم بخاطر یه عکس به مردم تهمت نمیزنم کافیه😂😂😂😂 این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)
nrgs_00 عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 548 همین ک خودشیفته نیستم بخاطر یه عکس به مردم تهمت نمیزنم کافیه😂😂😂😂 https://www.ninisite.com/discussion/topic/17387203/هیچ-دوست-و-رفاقتی-برام-ماندگار-نمیشه
nrgs_00 عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 548 https://www.ninisite.com/discussion/topic/17387203/هیچ-دوست-و-رفاقتی-برام-ماندگار-نمیشه تهمت نیس خودت تاپیکای قبلت گفتی
خروس_قندیم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 7026 میدونی چرا دوستات باهات نمیمون؟بخاطر شخصیتی که داری زود خودتو نشون میدیمثلا من یه غریبم و دارم تو ... خیلی تهمت بدی زد من گفتم فضولی نکن @niniyar این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)
خروس_قندیم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 7026 تهمت نیس خودت تاپیکای قبلت گفتی 😂😂😂😂😂😂😂چه ربطی داشت من اینجا راجب دوستای خوابگاهی گفتم چه ربطی داشت به تهمتی ک تو زدی گفتی چشمت دنبال پسرست؟😂😂 این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)
asalyarahi عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 3873 عکسش رو بذار ببینیم در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧