2777
2789
عنوان

اونایی که اعتقاد دارن بیان

457 بازدید | 39 پست

بچه ها چند وقت پیش یکی از دوستام گفت یکی از فامیلاشون هست که حالا حضوری یا از روی عکس نمیدونم چیکار میکنه ولی میفهمه آدم ها چه مشکلی دارن و بهشون یکسری سوره از قرآن بصورت اختصاصی یا ذکر میگه که بخونن و مشکلشون حل بشه 

منم بهش گفتم اوکی برای منم بپرس 

خانمه هم چندتا سوره گفت تا ده روز بهم بخون که حقیقتا اون تایم چون حال روحیم خوب نبود نخوندم و گفتم ولش کن 

حالا سه روزه تصمیم گرفتم که سوره هایی که گفته رو بخونم‌

ولی نمیدونم چرا هی بلا سرم میاد انگار دستم لای در میمونه حالم یکجوری میشه و اصلا انگار باز اوضاعم بهم ریختست انگاری یکچیزی جلوش رو میگیره که انجام ندم   

نمیدونم چرا 

میخوام ادامه 

بدم ولی دلیلش برام سواله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم ولی بعید میدونم شبیه خانم جلسه ای ها بود مثلا به من چندتا سوره از قرآن گفت بخون گفت این ...

ببین دو تا حالت داره. یا اینکه همینجوری الکی یه چی میگه تا مشتری جذب کنه یا اینکه واقعا با اجنه در ارتباطه وقتی میاد میگه عکسش ببینم. در هر صورت کارشون در تضاده با دین و شرعه 

کلا ما هم نباید نزدیک اینجور آدما بشیم 

آیه اول آیه الکرسی جزو سوره هایی هست که اجنه رو دور می‌کنه. هر زمان که میتونی چه موقع خواب چه موقع بیداری بخونش چند بار. فلق و ناس هم بخون‌.از خدا بخواه تا مشکلت حل کنه ان شاء الله که جدی نیست 

منم یکی دیدم با عکس از زبون یا چهره میگه مشکلت چیه و دارو محلی و اینا میده😳

😐اونکع شما میگی مربوط به طبرسنای هست چیز خیلی عجیبی نیست. با اینکع ایشون میگه فرق داره

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کاش بدی منم عکسم و بفرستم ببینم چیمیگه

من نمیشناسمش دوستم داده بود ولی الان روز سوم هستم اگر روز دهم مشکلم حتی یک درصد حل شد هرجوری باشه بزور هم شده راه ارتباطی ازش میگیرم و میدم بهت  

یعنی جن بهش میگه این چه سوره ای رو بخونه ؟

من واقعا خیلی از این چیزا سر در نمیارم اینکه چه کارهایی میکنن 

فقط اینو می‌دونم اینکه میاد مشکلت رو میگه یه چیزایی که همه از زندگیت نمیدونن و تو با خودت میگی این چطور مشکلات منو فهمیده ... یعنی اینکه از موکل جنی کمک گرفته. اینجور موجودات کارشون جاسوسی تو زندگی آدماست. حالا شاید سوره ها رو زنه همینجوری گفته بدون هیچ مبنایی. اون ذکری هم که بهت گفته من نمی‌دونم از کجا بهت گفته حتی ممکنه وسط ذکرت اسم خدا رو آورده باشه که اینکارا رو زیاد انجام میدن. در کل خودت نگران نکن و دیگه با این فرد در ارتباط نباش

ولی خب اجنه از آیت الکرسی فراری هستن. من خودم چندین ساله موقع خواب میخونم تا خواب راحتی داشته باشم