2777
2789
عنوان

یچیزایی اینگار بهم الهام میشه برام خیلی عجیبه🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 28 پست
خدای عزیزم تو قران میگه کسایی که کار خوب بکنن روح پاکی داسته باشن و ایمان داشته باشن به قلباشون الها ...

من از خودم راضی نیستم نمیتونم خودم رو ببخشم بخاطر بلاهایی سر خودم اوردم

حس میکنم خداهم دیگه دوستم نداره

💍♥️

شاید روحت میره یه عالم دیگه اطلاع زیادی ندارم درمورد تجربه شما ولی بعضی ادما سیر میکنن به یه عالم دی ...

مامان بزرگم فوت شده خیلی خیلی ادم با ایمانی بود

یکبار منی که نوش بودم یه تار موشو ندیدم

اگر به نیت کسی میخوابید خوابشو میدید

ولی من اینطوری نیستم

💍♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان بزرگم فوت شده خیلی خیلی ادم با ایمانی بودیکبار منی که نوش بودم یه تار موشو ندیدماگر به نیت کسی ...

من به نیت بخوابم نمیبینم اما خییلی از خوابام تعبیر میشه مثلا خواب یکی رو میبینم که خیلی ساله ندیدمش فرداش اون طرف رو میبینم مثلا شبی که اسراعیل حمله کرد خوب همه غافلگیر شدن اصلا هیچکی خبر نداد من خواب دیدم یه جنگنده هایی بالای سرم پرواز میکنه صبح بیدار شدم دیدم اسراعیل حمله کرده بعد جالب بود همون جنگنده هایی که تو خواب دیدم دقیقا مث جنگنده های اسراعیل بود که میومدن اف ۳۵ بود چی بود

من از خودم راضی نیستم نمیتونم خودم رو ببخشم بخاطر بلاهایی سر خودم اوردمحس میکنم خداهم دیگه دوستم ندا ...

میدونی تو کی هستی؟تو این جسم نیستی وقتی روحت از بدنت جدا بشه تو کی هستی؟ روحی که به خدا برمیگرده وجودی از خداست

تو مقدسی دورت بگردم چون از خدایی 

خدا کسیه که از کل ادمای جهان مهربون تره تو عزیز دوردونشی خدا عاشقته خدا شبو روز هرجا بری باهاته حواسش بهت هست نگات میکنه میگه ببین چی افریدم ! به خودش تبریک میگه بابت خلقت 

شاید کارایی کردی که ناراحتی اما بدون هر بدی بهت میرسه از طرف شیطانه تو مقصر نیسی شیطان مقصره و اگر از همین لحظه تغییر نکنی خودتو نبخشی و راجب خدا کفر بگی که( خدا نمیبخشه) خدایی که خودشو بخشنده ترین و مهربون ترین معرفی کرده چطور دلت میاد بگی نمیبخشه(:

دیگه با انتخاب خودت میری سمت شیطان و زندگی که توش شیطان باشه جهنم واقعی رو زمینه

یادت باشه شیطان دشمنته یه دشمن چشم دیدن خوشبختی حال خوبو نداره شیطان از ادم متنفره و داره کاری میکنه از خودت بدت بیاد 

جهنم که هیچ اما همین دنیاتو داغون میکنه لطفا برگرد خواهش میکنم خدا مهربونه خدا عاشقته چون از خودشی لطفا توبه کن برگرد دورت بگردم تا حضور خدارو با قشنگ شدن زندگیت و افتادن اتفاقایی که با اشک شوق خدارو شکر کنی ببینی برات حمد مبخونم یادت نره تو مقدس و با ارزشی چون ذره ای از خدا تو وجودته دوست دارم  (:

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

منم دقیقا همینم شب تا صبح اتفاقات روز بعد خواب میبینم 

هرکس قراره فوت کنه من شب قبل دیدم 

اکه جایی قرار باشه برم نتیجه خوب یا بد کارو تو خواب میببنم 

گاهی وقتا از ترسم قهوه میخورم تا نخابم خواب نبینم و بیخبر بمونم 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

میدونی تو کی هستی؟تو این جسم نیستی وقتی روحت از بدنت جدا بشه تو کی هستی؟ روحی که به خدا برمیگرده وجو ...

من یسال و نیمه توبه کردم

ولی نمیتونم فراموش کنم خیلی چیزارو دلم شکسته

💍♥️