2777
2789

شبا که خواب میبینم هیچکدوم درست نیست

ولی روزا بخدا خوابم نمیبینما یچیز عجیبیه

شوهرم باور نمیکنه به مامانم میگم بهم میخنده

چندسال پیش سر ظهر خوابیدم تو عالم خواب و بیداری بودم اینگار یکی میگفت

دونفر مردن بیدار شدم به مامانم گفتم نکنه مامانبزرگ فوت بشه

عصرش عمم و دختر‌عمم فوت شدن‌مامانم به حرفم رسید

از وقتی ازدواج کردم مثلا اون روز سر ظهر حس میکردم شوهرم ماشین نداره

بیدار شدم گفتم میتونی عصر بیای دنبالم تا اون خواست چیزی بگه گفتم ماشین نداری؟

گفت نه از کجا میدونی😐

الان هم از خواب بیدار شدم خواب دیدم شوهرم‌میگه باید برم ماموریت خواب بودی

بهت‌نگفتم

حالم بد بود بیدار شدم یهو شوهرم گفت مجبور شدم برم چون سرت درد میکرد بهت زنگ نزدم

گفتم میدونستم😐باورش نشد

💍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منم بگو

این طوری نیست از کسی چیزی بدونم.سر ظهر که خوابم میبره اینگار‌بین عالم خواب بیداریم اینگار‌یچیزاییو میفهمم

ولی خوابم‌نیمبینم اینطوریم بیشتر اینگار صدا میشنوم

💍♥️

یچیزایی با عقل جور درنمیاد ولی هست من همچین تجربه ای ندارم ولی خوب حتما به خودت اثبات شده

خب اره کسی باور نمیکنه ولی اینگار یکی تو سرم حرف میزنه

همیشم اینطوری نیست گاهی اوقات 

💍♥️

خدای عزیزم تو قران میگه کسایی که کار خوب بکنن روح پاکی داسته باشن و ایمان داشته باشن به قلباشون الهام میکنیم تا راست و دروغو تشخیص بدن این یه موهبته خدارو شاکرم بابتش که بهتون داده شده خیلی خوبه با مراقبه و بیشتر پاک کردن روحتون تقویتش کنین

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

چ عجیب🤧میتونی از من چیزی حس کنی

این طوری نیست از کسی چیزی بدونم.سر ظهر که خوابم میبره اینگار‌بین عالم خواب بیداریم اینگار‌یچیزاییو میفهمم

ولی خوابم‌نیمبینم اینطوریم بیشتر اینگار صدا میشنوم

💍♥️

این طوری نیست از کسی چیزی بدونم.سر ظهر که خوابم میبره اینگار‌بین عالم خواب بیداریم اینگار‌یچیزاییو م ...

شاید روحت میره یه عالم دیگه اطلاع زیادی ندارم درمورد تجربه شما ولی بعضی ادما سیر میکنن به یه عالم دیگه مثلا بدنشون همینجا نشسته با روح میرن یه شهر دیگه برمیگردن