2777
2789
عنوان

درآمد آنلاین از خانه

41 بازدید | 4 پست

اول از همه اینکه من تو تاپیک های قبلم یه سایت رو قبلت معرفی کردم و خودم هم هنوز ازش درآمد دارم در حد ۳ میل در ماه که خب این اون نیست اگه خواستین به تاپیک های قبلم سر بزنید

تو این سایتی که قبلا معرفی کردم شما باید یک سری کار و وظایف انجام بدید تا درآمد داشته باشین

ولی این سایتی که الان میخوام معرفی کنم کار خاصی لازم نیست انجام بدید فقط روزی یک بار باید سر بزنید و کد تخفیف که تو گروه تلگرامی خود سایت میزارن رو وارد کنید

البته اینم بگم که پولش هم کمه در حد یارانه یک ماهتون بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومن ولی چون کار خاصی نمیخواد گفتم معرفی کنم

بقیه رو تو پست بعد توضیح میدم

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

اول اینکه این سایت نزدیک ۴ ساله فعاله و منم تو این چند وقت که آشنا شدم بدون مشکل پرداختی داشته در حد روزی ۱۰ هزار تومن(البته پلن های پولی داره که شما میتونید پول بزارید و درآمدتان بیشتر شه ولی من توصیه نمیکنم)

این سایت هم مثل سایت قبلی که معرفی کرده بودم روسی هست و به صورت روبل پرداختی داره

واسه ثبت‌ نام تو این سایت فقط کافیه یه کیف پول پاییر بسازید( کیف پول دیجیتالیه و هیچ ربطی به شماره حساب و کارت بانکی نداره پس نگران نباشید)

همین بعدم یک کانال تلگرامی داره که هر روز کد تخفیف ۲۵ روبل میزاره شما این کد رو وارد میکنید تو سایت و ۲۵ روبل به حساب اصلی تون میاد و سود میده میتونید هر روز اینکار رو انجام بدید تا سود بیشتری بگیرین 

فقط برای برداشت اولیه فقط یکبار باید ۵۰ روبل معادل همون ۵۰ هزار واریز کنید بعد دیگه نیاز نیست

من خود ۳۰۰ روبل زدم الان عکس هم میدم که ببینید

به هر حال گفتم معرفی کنم درسته پول زیادی نیست ولی حداقل خرج نت در میاد

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا نمیتونم لینک بزارم ولی آموزش ساخت کیف پول پاییر تو همین کانال هست دو تا مونده به پست آخره

@unusite

لینک سایتی که معرفی کردم هم هر کی میخواد تو خصوصی بهم پیام بده چون اینجا لینک گذاشت

۳ میل در ماه کدوم تاپیک پول خوابگاه ندارم🥺🥺تو ماه اول بهم ۳ تومن میده؟

نه عزیزم باید کار کنی به ازای هر کاری که میکنی بهت روبل میده که در مجموع میشه حدود ۳ میل در ماه