2777
2789

میرم یازدهم تجربی

مدرسم نمونه دولتیه

موسسه درسی هم ثبت نام کردم

قششششنگ سرم شلوغ شلوغه همینارم گاهی نمیتونم هندل کنم گریه میکنم. 

از وقتی اومدم دهم زبانمو قطع کردم

کلا 18 ترمه من ترم 7 بودم. میخوام کل تمرکزمو بذارم رو درس بعد اینکه رشته مورد علاقمو قبول شدم زبانو ادامه میدم

چون دوروز در هفته س و تکالیف و تمرین و پرسش و... هم داره نمیرسم واقعا

برای نهایی زبان یازدهم و دوازدهم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲ ترمم مونده بود ول کردم چون کنکوری شدم و واقعا نمیتونم همزمان جفتشونو هندل کنم و یکیش بی کیفیت میشه.

تصمیم گرفتم بعد از کنکور بهتر بخونم و این ۲ ترمم تموم کنم.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

برای نهایی مشکلی ایجاد نمیکنهولی اگه الان نمیتونی وقت بزاری بعد از کنکورت فشرده یاد بگیر حتمازبان عا ...

اره اینکارو میکنم

قصدم مهاجرت نیست ولی. مگر تفریحی و... 

من جات بودم تمركزم رو كمتر ميبردم رو درس و زبانمو ادامه ميدادم. ولي خب بعدا هم ميتوني ادامه بدي. ولي ...

خب تهش که چی

میدونم زبان خیلی خوبه ولی برای منی که قصد مهاجرت ندارم بعد کنکورم میتونم ادامه بدم اولویت کنکورمه که بتونم دندون قبول بشم

برمیگردی نقطه ی صفر ای کاش مشاوره بری زبان خیلی فراره

مشاوره چیکارمیخواد بکنه مگه

همه بچه ها سال اخرو که نمیرن میمونه یازدهم که اونم باز نهایی داریم ترم بهارو نمیرن

تعیین سطح میدم فوقش.و بعدش فشرده برمیدارم. اپلیکیشن دارم تو خونه تایمای خالی سعی میکنم یادبگیرم

خب تهش که چیمیدونم زبان خیلی خوبه ولی برای منی که قصد مهاجرت ندارم بعد کنکورم میتونم ادامه بدم اولوی ...

خب پس همون رو دندون تمركز كن. ولي چون دندون ميخوايي،اونقدر زبان به كارت مياد كه اون قدر خوندي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.