2777
2789

خانما اگر جای من بودید چیکار میکردید دختر من ازین بچه هایی هست که میریم چیزی بخریم سریع از چیزای مختلف خوشش میاد و میخواد بخره الان مدتیه کمتر شده ولی بازم هست حالا برای مدرسش میخوام لوازم تحریر بخرم بنظرتون خودم برم بخرم بعد بدم به خالش که دوسش داره اون به عنوان‌مادو بده بهش؟ یا اینکه خودشو ببرم اگر خودشو ببرم چیزای الکی و چرت و پرت هم میخواد بخره ولی تا حدی میشه کنترلش کرد شما جای من بودید چیکار میکردید

ایشالا ک خیره

ازطرفی میگم خب ذوق داره خودشو ببرم از طرفی میگم اگر بریم اونجایی که میخوام چون خیلی فانتزیه وسایلاش همش میخواد چیزای فانتزی و مختلف بخره چیکار کنم

ایشالا ک خیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه الان؟ 

شاید از لحاظ اقتصادی اگه نبریش به نفع شما باشه

ولی اگه این رفتارش عوض نشه و یاد نگیره که

هرچی خواست قرار نیست بخریم

درآینده براش مشکل ساز میشه

هم برای شما

بهتره به جای پاک کردن مشکل 

دنبال راه حل برای مشکل باشید

با کتاب و شعر و قصه سعی کن یادش بدی 

خودشو ببر ولی براش حد و مرز تعیین کن نه هر چی خواست بخره

به نظرتون چطوری تایین کنم که واقعا بپذیره ؟ بعو‌مثلا اگر اونجا چیزی دید و خوشش اومد و من حد و مرز گذاشته بودم از قبل ولی میخواستم بخرمش چطوری بهش بگم که میخرم برات ولی تو اون حد و مرزه بمونه؟

ایشالا ک خیره

خودشو ببر ولی قبل رفتن شرط بذار براش

مثلا پسرمن میرفتیم فروشگاه کلی خوراکی اضافی برمیداشت بعد براش شرط گذاشتم که فقط حق داری دوتا خوراکی یا هرچی به خواست خودت برداری وگرنه بتنهایی میرم خرید

تاثیر داشت ورعایت میکرد 

بگو لیست مینویسیم فلان وسیله هارو میخریم فقط و من انقد پول دارم تو کارتم اکه چیز اضافه ای برداری نمی ...

بعد عزیزم اگر اونجا یچیزی رو واقعا خوشش اومد منم خواستم براش بخرم اونموقع چی بگم که بازم تحت اون لیست خرید کنه?

ایشالا ک خیره

خیلی مهمه که بچه چند سالشه و قدرت تحلیلش چقدره

الان وقت خوبیه که بهش مدیریت مالی رو آموزش بدید

از قبل بهش بگید چه چیزایی را واقعا بهش احتیاج داره

کدوما رو ترجیحا می تونه بخره

و کدوم اقلام اضافی هست

مثلا کوله مدرسه و جامدادی و دفتر و خودکار و مدادو مدادرنگی و پاکن و تراش ضروریه

ماژیک و غیره ترجیحی

و زلم زیمبو مثل مداد چراغ دارو خودکار منگوله دار و خرسک چی آضافی

اول که وارد فروشگاه شدیم باید به فکر ضروریات با توجه به بودجمون باشیم

و بعد ترجیحی و اگه پولی اضافه اومد چند مورد اضافه ها رو می خریم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بعد عزیزم اگر اونجا یچیزی رو واقعا خوشش اومد منم خواستم براش بخرم اونموقع چی بگم که بازم تحت اون لیس ...

بعد که خرید رو تموم کردی و خوب رفتار کرد ازش تشکر کن و بگو چون فوق العاده بودی و منطقی خرید کردی اینم به عنوان کادو میخرم برات

چند سالشه الان؟ شاید از لحاظ اقتصادی اگه نبریش به نفع شما باشهولی اگه این رفتارش عوض نشه و یاد نگی ...

الان ۸ سالشه گلم من خیلی براش داستان میخونم خیلی دارم سعی میکنم قانونمندی رو یادش بدم الان مثلا کارت میدم به خودش با دختر خالش بره مغازه من دم در میمونم بهشون میگم هر کدومتون یدونه میتونید خوراکی بخرید و واقعا یدونه میخرن و دختر خالش که کوچیکتره هم مدریت میکنه ولی اگر من باشم هی خودشو ناز میکنه لوس میکنه که برام بخر همین یدونه قول میدم دیگه نخرم و... ولی بازم به تازگی که سخت گیری میکنم بیشتر ملاحضه میکنه و مثلا خوراکی میخره یکم چهارچوبارو رعایت میگنه

ایشالا ک خیره

خودشو ببر ولی قبل رفتن شرط بذار براشمثلا پسرمن میرفتیم فروشگاه کلی خوراکی اضافی برمیداشت بعد براش شر ...

اگر‌مثلا قهر میگرد و... واگنشتون چی بود؟ مثلا من بهش میگم اگر اینکارو کنی خودم تنهایی میرم قهر میکنه و میره گریه میکنه میگه تو میخوای بدون من بری خرید میگم خب تو قانون هارو رعایت کن باتو برم و همینطوری گریه میکنه تا من بگم نه میبرمت بنظرتون واکنش به این رفتار جیه؟

ایشالا ک خیره

به نظرتون چطوری تایین کنم که واقعا بپذیره ؟ بعو‌مثلا اگر اونجا چیزی دید و خوشش اومد و من حد و مرز گذ ...

به نظرم بگو من پولم محدوده اگه چند تا چیز انتخاب کرد مثلا بگو بین اینها یکیش رو انتخاب کن.من یه دوستی دارم مشکل مالی هم نداره ولی میگه از هر چند بار یه چیزی که بچه میگه رو شاید براش نخرم تا بفهمه همیشه به همه چی نمیشه برسی مثلا دوبار میخره یه بار میگه پول ندارم

الان ۸ سالشه گلم من خیلی براش داستان میخونم خیلی دارم سعی میکنم قانونمندی رو یادش بدم الان مثلا کارت ...

خیلی خوبه قانون گذاشتی

بازم یادش بده

هرچی زمان بذاری هدر نمیره

فقط درآینده میشی و کیفش رو می بری

از اینکه مورد تایید دوستان و فامیل میشه

پس صبور باش و ادامه بده مادر مهربون