من پرمو هستم ومدت هاست درگیر که لیزر برم یانه تازگی راضی شدن ولی انقدر میگن مریضی پوستی زیاده و ژن بیماری رو فعال میکنه و چه چه و که عوارضش ممکنه سال ها بعد نشون بده میترسم دودل میشم ولی فکر میکنم برم راحت میشم دوسدارم برم اپلاسیون و اپیلیدی خیلی زمانبره موبر و ژیلتم زود در میاد هرروردرگیرم کسایی که رفتن میشه تجربیاتشونو بگن خوب بوده جواب گرفتن ؟یا عارضه داشته؟سوختگی ایناچی؟؟
سایناشور و کندلا سَری یکبارمصرف یا اختصاصی دارن. من زیرمم پارچه ی خودمو پهن میکنم.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
منطقه ۵عه. تازه ۲ جلسه رفتم راضی بودم ولییی از کجا معلوم بعدش یهو برنگرده؟ اگه دوره ام کامل شده بود مطنئن تر پیشنهاد میکردم.
کلینیک آتریسا
من با دستگاه اشنایدر پلاس لیزر کردم خیلی راضی بودم چون پوستم روشن تر شد و اصلا درد و سوختگی نداشت ۵ جلسه ای جواب گرفتم و موهای نازک بدنم بدون ضخیم شدن از بین رفت.