2777
2789

فک کنم دو ماهی میشه شوهرم بیکاره نه اینکه کار نکنه واقعا کاری نیست هرجا میره ردش میکنن همه آشنا و فامیل دارن

ب شدت تو وضعیت بدی هستیم امروز دیدپ برگشت خونه چشماش پر اشک بود بهم میگفت عطسم گرفته اما میشناسمش دروغ میگفت دارم دیوونه میشم بخدا شلوار پاش پاره شده اوایل ازدواج مغازه کفش فروشی داشتیم‌انقدر فروشش کم بود جمعش کرد

خودم قالی بافی بلدم در حد اینکه با وسیله و همه چیز از یه نفر بگیرم و فقط دستمزدشو بمن بدن خودشون بفروشن ارزشش نداره اما چاره ای ندارم دوستان چیکار کنم

توروخدا دعا کنین برام حداقل😔عشقمونه که زندگیمون سر پا نگه داشته وگرنه بی پولی خیلی سخته

کار ک عیب نیست عزیزم اگه بلدی انجام بده،توی دیوار دنبال کار بگرده ولی از معتبر بودنش اطمینان پیدا کن ...

دنبالش میگردیم ااما کاری ک بدرد بخوره نیست کارای خوبو میدن اشنا فامیلای خودشون و کاری ک بدرد نمیخوره رو میزارن دیوار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.