2777
2789
عنوان

خانه داری یا مستقل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 4109 بازدید | 211 پست
دقيقا. من تو مجردي شاغل بودم. خيلي فشار رواني روم بود. حس ميكنم اون همه فشار واقعا واسه يه زن مناسب ...

اره دقیقا

با اینکه شغلم مربوط به رشتم بود و علاقه استعداد زیادی داشتم

ولی واقعا خسته میشدم

همیشه میگفتم ازدواج کنم استعفا میدم از بس همکارای متهلمم میدیدم که خیلی اذیت میشن

حق استغال هم گرفتم از همسرم

ولی یه ماه بعد عقد استعفا دادم و الان خیلی راضی ام

من شاغل بودم ولی انقدر سنگین و سخت بود برام که نه تنها به دختر به دختر اطرافیان هم توصیه نمیکنمشاغل ...

جسارتا شغلتون چی بود؟

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسقلال عالیه امامتاسفانه اینجافکرمیکنن تنهاراه رسیدن به استقلال شاغل شدن هست که ردمیکنم بنظرم همه ادمابایدبتونن ازپس خودشون بربیان   دخترمم طوری تربیت میکنم طبق خواسته  وتواناییاش تصمیم بگیره اگرشاغلی دوست داره شاغل شه دوست نداره شاغل نشه طوری زندگی کنه هرموقع نشست وگذشته رومرورکردبالبخندبگه راضییم عالی بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عچقم باید روحیات و توان افراد هم در نظر بگیری

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

وای من معلمم

اصلااا نمیتونم توی خونه بمونم

شغلمو دارم

باشگاهمو میرم

خونه هم محل زندگی من و شوهرمه، جفتمون تمیز میکنیم دیگه

عوضش حقوقمو که میریزن، جدای ازون خرجی که همسرم میکنه برام

هر چی دلم بخواد برا مامانم میخرم

کادو میدم

مسافرت میبرمشون

حس خووووب دارم

ان شاالله قسمت همه خانوووما 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و در نتیجه زن رو دق میده و کرامت زن رو زیر پا میگذاره و...

ديگه مشكل از بيشعوريه مرده. 

وگرنه همونم اجازه نميده زن بره ازدواج كنه. 

مشكل از نوع نگاه مرداست. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

شما خدایی که میگی هدف از خلقت زن کار بیرون نیست؟ با این حرف دارید حتی مریم میرزاخانی هم زیر سوال میب ...

والا زن شاغل خسته ای مثل من 

هم غذا بپز،. هم خونه تمیز کن،. هم بچه بزرگ کن هم کار کن هم حقوقتو خرج خونه کن اخرم تشکر نکنن ازت 

والا خونه داری خوبه

شما خدایی که میگی هدف از خلقت زن کار بیرون نیست؟ با این حرف دارید حتی مریم میرزاخانی هم زیر سوال میب ...

مریم میرزا خانی نابغه بود خیلی هم عالیه 

من خیلی با علم آموزی موافقم اما با شاغل شدن نه 

منظور شما از کار دکتر و پرستار و خیاط و آرایشگره 

حالا در بهترین حالت ایناست 

من با اینکه آدما خودشونو رشد بدن و بیشتر و بیشتر یاد بگیرن موافقم اما اینکه زن مجبور باشه پول دربیاره به شدت مخالفم

اینا چون خودشون خونه دارن گارد دارن برابر شاغلا اگه بخوای نظر واقعی رو بدونی باید بپرسی دوست دارید د ...

یه چیز جالب بگم؟
تاپیک کناری یه خانمی که مدعی بود متخصص هست طومار نوشت درمورد اینکه من دوست دارم خانه دار باشم و از پزشکی راضی نیستم ...
بعد کلی اشتباه تایپی داشت .
علاف رو نوشته بود الاف.
دقیقا حرف شمارو قبول دارم اکثرا خانه دارن و نمیتونن بپذیرین و برای اثبات خانه داری بهتره هزاران دروغ میگن .
اما خداروشکر داریم جامعه رو میبینیم و حقیقت که مشخصه

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

چه دیدگاهیه آخه؟ چند نفر مگه قراره پزشک بشن؟

ارزش نداره شغلی مثل معلمی

بچتو از وجود مادر محروم کنی

نه حقوق درستی داره نه اعصاب میذاره برات

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اسقلال عالیه امامتاسفانه اینجافکرمیکنن تنهاراه رسیدن به استقلال شاغل شدن هست که ردمیکنم بنظرم همه اد ...

ولی زن باید یه راه درامد داشته باشه و بلد باشه پول در بیاره

اگر شوهر یک زن تصادف کرد و ویلچر نشین شد

با یک بچه چیکار کنه

من دختر همسایه مامانم شوهرش نونوا بود

وضعشون خوووب بود خداییش

شوهرشم خرراج و مرد خوبی بود

زنه عمل پیکر تراشی و بینی

تعویضوسایل خونه سال ب سال

ی دختر دو ساله هم دارن

امسال عید اقا تصادف کرد و ویلچر نشین شد

خرججج گرون

مجبور شد یخچال سایدشو با یک یخچال معمولی عوض کنه

هر روزم عین این بدبختا یکی دو ریال پول میزنه ب کارتش

خدا رحم کنه 

ولی اگر زن شاغل بود، خیلی خوب بود

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40