2777
2789
عنوان

خانه داری یا مستقل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 4113 بازدید | 211 پست
یه چیز جالب بگم؟تاپیک کناری یه خانمی که مدعی بود متخصص هست طومار نوشت درمورد اینکه من دوست دارم خانه ...

جامعه داره نشون ميده كه از زنا استفاده ميكنن كه بيان و جاي مردا كار كنن. فلشفه پشتش رو نميدونين. وگرنه اينهمه خودتونو هلاك نميكردين واسه مشتقل شدن و كار كردن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ديگه مشكل از بيشعوريه مرده. وگرنه همونم اجازه نميده زن بره ازدواج كنه. مشكل از نوع نگاه مرداست.

مشکل اینه بیشعوری یک مرد،کرامت و عزت زن رو خدشه دار میکنه. 

زن میمونه و عزتی که له شده و اعتماد به نفسی که از بین رفته... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی روحیه ای داره شیوه و نگرشی داره با توجه به شخصیت و شرایط زندگیش تصمیم میگیرهیکی از نزدیکان من ...

راستش نظرتون محترمه اما واقعا برام غیرقابل پذیرش هست
خانمی که طعم استقلال رو چشیده عمرا بتونه به خانه داری بسنده کنه

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

منظورتون این هست که دست زن جلوی همسر یا پدر دراز باشه و بعد با پول اون ها فعالیت اجتماعی کنه؟

بله دقیقا زن رو باید مرد ساپورت مالی کنه 

این وظیفه ذاتیه مرده 

تا زن به کمالات و چیزی که براش خلق شده برسه 

زن نباید دغدغه معیشت داشته باشه 

والا من شاغل بودم    الانم خانه دارم     اون موقع همش خسته بودم   ارامش نداشتم    به هبچ کاریم نمیرسیدم       نه مهمونی نه سفر هیچی غرغرو ام شده بودم      ولی الان واقعا ارامش دارم    برامم خیلی عجیبه بعضیا چطور شاغل بودنو خوب میدونن   بخصوص متاهل ها

من چیزی که اطراف میبینم اتفاقا خانم های شاغل خیلی سرزنده تر از خانم های خانه دارن . واسم عجیبه که می ...

عجیب نیست . من هر دوتا رو تجربه کردم یه شغل دولتی خوب و با پرستیژ داشتم از اونحایی که باید یه مادر و همسر و خانه دار و اشپز به تمام معنا بودم خیلی بهم فشار میومد . خیلی راحت استعفا دادم و نشستم به امور مادرانه میرسم و خیلی راضی ام . 

اون شغلی که شما میگید پزشک قطعا درامد و جایگاه بالایی داره .و شاید ارزش داشته باشه ولی ایا همون پزشک میتونه برای نوزاد یا کودکش مادری کاملی کنه . قطعا خیر . اینو خود پزشکایی که دوستام هستن گفتن . دیگه حالا اون شغلهای سطح پایین که درامد خوبی هم نداره بماند .

البته ناگفته نماند مادری که کار میکنه و مثل مرد و پدر پای خاموادش ایستاده بسیار  باارزش و قابل احترامه . حتی اگه نظافتچی باشه

یه چیز جالب بگم؟تاپیک کناری یه خانمی که مدعی بود متخصص هست طومار نوشت درمورد اینکه من دوست دارم خانه ...

از اینا زیاد دیدم اینجا گروهک تبلیغ خونه نشینی زن ها زیاد داریم 

آره جون خودش پزشکه ولی دوست داره خونه دار بشه تو خوابش حتما 

این روزا میگذره اما به سختی

خب شما خیلی اشتباه میکنی ب راننده ایی ک جونشو گذاشته رو دستش، داره نون در میاره میگی حمال

عزیز دلم من گفتم شیرزن شما گفتی حمال .

من یه بار دانشگاه اعتکاف بودم اون زمان دانشجو بودم کارمندا دور گرفته بودن به درد و دل همه مینالیدن که این قدر کار میمنیم هیچ کسی تشکر نمیکنه و هر چی میشه میگن تقصیر ماست. 

زن شاغل خیلی سختشه، من الان که بچه دارم میفهمم، اصلا به کسی سلام میکنی فکر میکنه میخوای بچه را بذاری پیشش بری کار 

یک نفر که نمیشه اسمشو اورد و خدا رحمت کنه

گفت ، نصف نیروی کار ایران توی خونه نشستن

و باید وارد کار بشن تا ایران آباد بشه

من زن میشناسم ۶۰ سال پیش شاغل بوده و حقوق دریافت میکرده

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهم‌ترین چیز برای من اینه که کنار پسرم باشم و خوب تربیتش کنمو وقت آزاد و مفید برای خودم داشته باشممن ...

بله عزیزم
من نمیتونم دستم جلوی همسر دراز باشه ضمن اینکه همسرم واقعا مرد خوبی هست ولی بازم درونم پذیرش همچین چیزی رو نداره
ولی گویا شما به این وضعیت عادت کردید و راضی هستید
موفق باشید

جامعه داره نشون ميده كه از زنا استفاده ميكنن كه بيان و جاي مردا كار كنن. فلشفه پشتش رو نميدونين. وگر ...

احسنت ب اینکه اگاه هستید

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد