2777
2789
عنوان

خانه داری یا مستقل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 4113 بازدید | 211 پست

هرکسی روحیه ای داره 

شیوه و نگرشی داره 

با توجه به شخصیت و شرایط زندگیش تصمیم میگیره

یکی از نزدیکان من بهترین شغل رو داشت با درآمد عالی اما استعفا داد میگه من آدم کار بیرون نیستم نمیتونم 

خسته میشم و افسرده

الانم خونه دار شده و واقعا روحیه ش عالیه و میگه کاش زودتر اینکارو میکردم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

من چیزی که اطراف میبینم اتفاقا خانم های شاغل خیلی سرزنده تر از خانم های خانه دارن . واسم عجیبه که می ...

همه چیز نسبی هست 

خانه داری همراه با فعالیت اجتماعی موثر و همسو با ویژگی های زن 

بهترین چیزه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هدف از خلقت زن کار بیرون نیست الان غربی ها دارن میگن که این اشتباه بوده تازه فهمیدن سیاست کثیف دولت ...

شما خدایی که میگی هدف از خلقت زن کار بیرون نیست؟
با این حرف دارید حتی مریم میرزاخانی هم زیر سوال میبرید
این منبع حرفتون کجاست راستی؟

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

از نظر شما حمالی چیه؟ والاع من راننده تریلی زن هم میبینم خوشحال میشم میگم چه شیرزنی هست . اگر از نظر ...

خب شما خیلی اشتباه میکنی ب راننده  ایی ک جونشو گذاشته رو دستش، داره نون در میاره میگی حمال

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

از نظر شما حمالی چیه؟ والاع من راننده تریلی زن هم میبینم خوشحال میشم میگم چه شیرزنی هست . اگر از نظر ...

حمالی یعنی مثلا زیر دست همسر من

باید مدام بره ماموریت قطعات سنگین بلند کنه

نمیتونه در توانش نیست

اصلا نمیتونه تو محیط مهندسی کاراییه یه مرد و داشته باشه

مدام نق میزنه مردهای دیگه مجبورن کمکش کنن

برای جابه جاییه قطعات و کارای سخت

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

مهم‌ترین چیز برای من اینه که کنار پسرم باشم و خوب تربیتش کنم

و وقت آزاد و مفید برای خودم داشته باشم

من از شرایط خودم صد در صد راضی هستم

اینکه شما ناراضی هستی و حس بدی به خودت داری باید به درونت رجوع کنی

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

داری میگی پزشک بله قطعاولی شغل داریم تا شغلمن خودم با مدرک مهندسی معماری دانشگاه تهران خانه دارم ولی ...

دقیقا بعضی شغل ها ارزش ندارن اعصاب و وقتتو براش بذاری

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
همه چیز نسبی هست خانه داری همراه با فعالیت اجتماعی موثر و همسو با ویژگی های زن بهترین چیزه

منظورتون این هست که دست زن جلوی همسر یا پدر دراز باشه و بعد با پول اون ها فعالیت اجتماعی کنه؟

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

پزشکی بله

ولی مثلا معلمی

کاملا مخالفم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

هم شاغل بودم و هم خانه دار. 

نمیتونم تو خونه بمونم. افسرده میشم. 

نیاز دارم در جامعه باشم و در برخورد با مردم چیزهای جدید یاد بگیرم و خودم رو بیشتر بشناسم. 

در جامعه شاغل بودن باعث میشه پی به جنبه هایی از خودت ببری که قبلا ازشون خبر نداشتی و ممکنه اخلاق جدید خوب یا بد پیدا کنی.. 

والا بخدای عده فقط کار کار میکننولی بری تو محیط کار میکنی روزی ۸تا ۱۰ساعت شکنجه روانی و تحقیر هست

بله مخصوصا محیط های مهندسی

من به دخترم میگم یا معلم یا استاددانشگاه یا پزشک

یا کار تو خونه مثل برنامه نویسی

کارمندیای ساده ام خوبه مثل بانک

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

اینا چون خودشون خونه دارن گارد دارن برابر شاغلا اگه بخوای نظر واقعی رو بدونی باید بپرسی دوست دارید دخترتون در آینده شاغل باشه یا خانه دار اون موقع میبینی نظرات ۱۸۰ درجه فرق کرده 

این روزا میگذره اما به سختی

منظورتون این هست که دست زن جلوی همسر یا پدر دراز باشه و بعد با پول اون ها فعالیت اجتماعی کنه؟

اسمش دراز بودن دست نيست. نفقه هست. وظيفه شرعي و قانونيه يك پدر و همسر هست كه پول بده. 

حالا اينكه اون نرد شعور كافي نداشته باشه كه چطور پول بده به اون مرد برميگرده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.