2777
2789

خانمااا من دیشبم تاپیک زدم ، 

خیلی پشیمون شدم همه افکار هجوم آورده میخوام گریه کنم کل لنز و ارایشم خراب بشه 😭😭

هم اینکه شوهرم هفته ای یکی دوبار شبا باید بره پیش مادرشوهرم ، 

هم اینکه بهش شک دارم به خیانت کردنش 

هییییچ علامت و پیام و تماس و...ندیدم ،

رفتار سرد و اینکه مشتاق من نباشه ندیدم 

ولی رو گوشیش حساسه کلا 

درسته رمزشو میدونم و دم دست هم میذاره 

ولی خیلی حساسه رو اینکه من بگیرم دستم توش بگردم 

الان اینستا یه پست دیدم وقتی گوشیشو گرفتید حساس شد یجوری رفتار کرد یعنی ی غلطی میکنه😭😭😭

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

اصلا خوش خیال نباش چون اگه شک کردی خیانت میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اولا كه از اينستا گول نخور عزيزم. چرت و پرت گاهي زياد ميگه. 

درم اينكه خب بره پيش مادرش. چه عيبي داره؟دليل خاصي داره؟

سوم اينكه چرا از قبل مشاوره نرفتين عزيزم؟

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن اینطوره چون توگوشیش اینستا ش پر زنه لخته

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

پست های اینستا گرام هفتاد درصدش روانشناسی زرد هست، میخوای گند بزنی به زندگیت کاری ندارم ولی با یه روانپزشک درست درمون مشکل رو مطرح کن شاید واقعا شکاکی و پارانوییدی هستی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

وا یعنی چی بره پیش مامانش بخوابه؟ تورو تنها بزاره بره که پیش مامانش لالا کنه؟ 

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

اصلا خوش خیال نباش چون اگه شک کردی خیانت میکنه

چجوریییی بفهمم

یه ساعت دیگه قراره لباس عروس بپوشم 

چندبار هم فهمیده و بحث کردم سرش 

ولی چیزی دستگیرم نشده

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

چجوریییی بفهممیه ساعت دیگه قراره لباس عروس بپوشم چندبار هم فهمیده و بحث کردم سرش ولی چیزی دستگیرم نش ...

دیگه الان فک نکنم بفهمی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی