2777
2789

کی فهمیدین بعضی فامیلاتون 

حتی شده عمه و دختر عمه 

یا مثلا زنعمو 

فقط وقتی نیازت دارن دورت میچرخن 

و چشمشون باز نمیشه پیشرفتت ببینن

چطور کنار میاین با این موضوع 

من فهمیدم کارای خوبی ک در حق خیلی فامیلا کردم همش الکی بود ..فقط ب خودم زحمت دادم 

قسم خوردم از این ب بعد تا چیزی برام منفعت نداشته باشه قدم برندارم .‌

آخه چقد محض رضای خدا واسه شون کار انجام دادم .ولی وقتی نیازشون داشتم پشتمو خالی کردن ..

پشت سرمم حرف زدن 

دیگ حتی دلم نمیخاد  بهشون سلام کنم 

راه درست چیه بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعی فهمیدم که

وقتی خوشحال بودیم ناراحت بودن وموقع ناراحتیمون خوشحال

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

فهمیدم دایی و خاله هامم یه پاپاسی نمی ارزن باز عمم بهتره

الان رابطه ت با دایی و خاله هات چطوره

من حتی دلم نمیخاد بعضیاشون رو ببینم 

اصلا انگار از زندگیم حذفشون کردم 

تازگیاذفهمیدم چقد بدرد نخورن دیگه هیچ مهر و محبتی بهشون ندارم باهاشون دورو میشم لازم باشه حقشونو کف ...

اره دقیقا فقط پدر مادر خاهر و برادر 

بقیه به هیچ جات نباید بگیری

دقیقاااااااااا البته بازم عمه ها هم تحفه ی خاصی نیستن فقط ادم پدر مادرش خیرخواهشنهمین

عمه هام خیلی خیلی از خاله هام بهترن

در مورد خانواده ما علتش اینه هیچ کدوم از چهارتا خاله م چشم دیدن پدرم و اموالش رو ندارن و عمه هام چون در سطح خودمون هستن؛از این موضوع حرص نمیخورن

خیلیارو زودفهمیدیم ولی خانواده عموم و زنعموم وبچه هاش فیییلم بودن همش ازشون متشکر بودیم ک چقدر خوبن ولی ثابت کردن ک دشمن اصلی بودن اینا از همه دشمن تر بودن و دیرتر هم خودشونو نشون دادن 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن