2777
2789
اگه محلش ندی کمتر فکر میکنه نگران نباش اسی باور کن چند سال دیگه این علاقه برات خاطره میشه. یه آدمایی ...

اره ولی من می‌خوام مطمئن سه من نبودم 

سیسی بنطرت رفتیم خونشون بهش بگم خوش برگشتی یا وی چون اصلااااا روم نمیشه بعد اون منگل من سلام بس میکنم جوابمو نمی‌ده فک می‌کنه پخش خاصیت جلو همه ضایم نکنه منگل جوابمو نده

اره ولی من می‌خوام مطمئن سه من نبودم سیسی بنطرت رفتیم خونشون بهش بگم خوش برگشتی یا وی چون اصلااااا ر ...

والا من نمی‌دونم به سربازی که از سربازی برگشته چی میگن

تبریک یا خسته نباشید ؟😄

اگه همون خوش برگشتی رو مامان بابات گفتن موقع سلام علیک کردن اینا تو هم خیلی جدی بگو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی من می‌خوام مطمئن سه من نبودم سیسی بنطرت رفتیم خونشون بهش بگم خوش برگشتی یا وی چون اصلااااا ر ...

آها اینم بگم تو همون همهمه و شلوغی بگو اگه می ممکنه جواب سلام نده

نه یه بار تنها تو خیابون دیدنش جوابم نداد حتی قبل این ماجرا بود

چه اخلاق عجیبی داره. تو قبل این اتفاقا همون‌جوری که رفتار میکردی باهاش رفتار کن همین . سخت نگیر به خودت ❤️

الکی ب پسره پر و بال دادی اصلا جایی ک هس نرو اگه همو دیدین هم خودتو بگیر بزار بدونه برات مهم نیس

اره الکی به اون بی ارزش پر و بال دادم فک می‌کنه کیه ناراحتم بابت این 

بعد من نمی‌خوام خیلی مشکوک بشه بهم یعنی نرم خونشون ! اون وقت مطمئن میشه منم اگه هم برم حس میکنم خودمو کوچیک کردم

هعی مثل خر گیر کردم تو گل