2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفاً گارد نگیرید تخریب هم نکنید💔

نگید هم بخاطر سنته که هم عقلم از سنم بیشتره هم واقعا به‌خاطر سنم نیست ۱۷ سالمه

من خیلی وقت بود از پسر خالم خوشم نیومد چون خیلی آقا و خوشتیپ و باوقار بود و مامان بابام خیلی دوسش داشتن.اینم بگم منم هیچی کم ندارم اون۲۰ سالشه

من به هیچ عنوان روم نمیشد بخوام بهش بگم خوشم ازش میاد اصلا چون اینقدر من رو هستم که حتی خونه فامیل های که پسر دارن نمی‌رم و تاحالا نکا صورت هیچ پسری نکردم چه برسه به دوست پسر و فلان 

تا اینکه یروز هم بخاطر تحریک دوستام هم حس خودم رفتم یه پیج فیک زدم و فالوش کردم با پیج خودم نداشتند

گفتم یا اصلا ریکوئس قبول نمیکنه یا اصلا جواب پیاممو نمی‌ده

بهش پیام دادم هی می‌گفت بگو کی هستی و من نمیگفتم اما من خیلی اخلاقم خوبه تونستم. ارومش کنم 

آدم خیلی سفتیه از اون لاشی ها نیست 

خیلی دوسم داشت می‌گفت نمی‌خوام استرس بهت بگم پس هر وقت دوست داشتی بگو کی هستی

چند بار اذیتش کردم الکی گفتم دختر عموتم و اینا خودشم فهمید کرم دارم تا اینکه به شب واقعا تصمیم گرفتم بهش بگم کیم که کاش لال میشدم

بهش گفتم دختر خالتم اصلااااااا باور نکرد چون قبل اذیتش کرده بودم بعد گفت دختر خالم منو آدم حساب نمیکنه که بخواد پیام بده 

خلاصه فرداش گفت بیا با هم تموم کنیم چون می‌گفت من نمیتونم منتظر بمونم تو بگی کی هستی این تقدیر بوده نمی‌خوام اذیتت کنم 

بعدش من دوتا از دوستام رو فرستادم دایرکتش که بگم من هنوز دوسش دارم و برگرده اما قبول نکرد و یکی از دوستام سوتی داد اشتباهات اسم منو آورد ولی نفهمید و سریع ویرایشش کردم اما واسه آخرین بار بار دوم که دوستم پیام داد گفت من بخدا فهمیدم کیه اطلاعات دقیقمدهم گفت و گفته نشونش میدم و بعد گفته من از وصلت فامیلی خوشم نمیاد 😭حیف من 

آبروم رفته پیشش بنطرتون یا الکی گفته

خودتو درگیر نکن اصلا...خب به هر حال هر کسی یه نظری داره دیگه مطمن باش شک نکن از سرت میوفته قول میدم ...

اره ولی خب آبروی من رفته اون موقع این بار برش داشته 

آبروم رفته بنظرت 

نترس چیزی نمیشه از سرت میپره و انقدر پیشرفت کن تا اون حسرتتو بکشه

همین کارو میکنم ولی ناراحتم بابات اینکه به اون پسره اسکول اعتماد به نفس دادم فک می‌کنه کیه خودشم میدونید در حدم میسر 

ولش کن تمرکزتو بعد این بزار رو درس هات پیشرفت کن تا اپن بدووع دنبالت

همین کارو میکنم ولی روم نمیشه ازش برم خونشون حس میکنم فک می‌کنه من دختر سبکی ام🗿