2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره گم شه . اصلا بهش فكر هم نكن ديگه

بنطرتون گوه خورده که فهمیده منم یا واقعا فهمیده 

گوه خور مدرکی ندارم آخه 

دارم براش 

گوه زیاد نخور. من دارم برات احمق نه تو برا من

بنطرتون گوه خورده که فهمیده منم یا واقعا فهمیده گوه خور مدرکی ندارم آخه دارم براش گوه زیاد نخور. من ...

ولی واقعا اگر دوسش داشتی این کلمه گ..  رو انقدر در موردش بکار نمیبردی. حتی اینجا که مجازیه. یکم رو ادبیات صحبت کردنت از همین سن پایین کار کن. 

ولی واقعا اگر دوسش داشتی این کلمه گ.. رو انقدر در موردش بکار نمیبردی. حتی اینجا که مجازیه. یکم رو ا ...

من واقعا دوسش دارم همین الآنم دارم براش گریه میکنم ولی وقتی تهدیدم کرد براش مهم نبود قلبمو بشکونه قلب کسی که دوسش داره

اصلا ممکنه مهمونی نگیرم خانوادگی مثلا فقط خانواده خودمون بریم خونشون آخه خالم گفت ممکنه نگیرند مهمون ...

بنظرم بری بهتره. ولی مثل همیشه باش همونجور که خودش می‌گفت دختر خالم اصلا منو محل نمیده 

پرسیدم که همه اقوام دعوتن یا نه برای این بود بگم کلا با بقیه بشینی حرف بزنی سرگرم شی 

اگه رفتی هم مثل همیشه باش. من باشم خودم با گوشی سرگرم میکنم

بنظرم بری بهتره. ولی مثل همیشه باش همونجور که خودش می‌گفت دختر خالم اصلا منو محل نمیده پرسیدم که همه ...

اره همین کارو میکنم ولی با خودش فک نکنه نگا من چقدر مهمم این پاشده بخاطر من اومده خونمون

اره همین کارو میکنم ولی با خودش فک نکنه نگا من چقدر مهمم این پاشده بخاطر من اومده خونمون

اگه محلش ندی کمتر فکر میکنه 

نگران نباش اسی باور کن چند سال دیگه این علاقه برات خاطره میشه. یه آدمایی میان تو زندگیت زمین تا آسمون فرق دارن. جفت تون کم کم یادتون می‌ره