2777
2789
عنوان

ویار بارداری دوقلو

93 بازدید | 12 پست

من واقعا دیگه کم آوردم نه میتونم بخورم نه بخوابم نه حوصله ی چیزی دارم اخه تا کی پس هفته ی ۹ هستم

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من این یک ماه هم نمیدونم وطوری بگذرونم که اصلا معلوم نیست خوب شه یا نه تا آخر بارداری اینجوری باشه

سلامت باشید واقعا سخته انگار تو برزخ گیر افتادم😭

تو رو خدا برا منم دعا کن چهار روز جنین انتقال دادم هیچ علائمی ندارم😭

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

ویار پدرم رو در آورده هیچی نمیتونم بخورم شبا اعصابم بهم میریزه نمیتونم بخوابم واقعا نمیدونستم این مدل بارداری ها چقدر سختن بارداریایه قبلیم پیش این هیچی نبوده تازه اونقدر فکر میکردم سخته

تو رو خدا برا منم دعا کن چهار روز جنین انتقال دادم هیچ علائمی ندارم😭

الهی به درد من گرفتار شی بیای از ویارت بگی 

ان شاالله دامنت سبز شه  

آره خب سخته ممکنه چند ماه طول بکشه سخت اما شیرین باور کن حال تو آرزوی خیلیا هست فقط اونایی می‌فهمن ک ...

میدونم ولی حال منم یجور درده 

دوتا پسر دارم دوقلو باردار شدم همسرم همش میگفت بندازیم من قبول نکردم ولی الان هم درد میکشم هم منت هست سرم دوتا بچه ی دیگه ام دارم که باید مدرسه راهی کنم برسم بهشون کوچیکه کلاس اولیه بزرگه کلاس هفتمی با نوجوان سروکله بزنم...ولی با همه ی اینا خدایی دارم که بهش اطمینان دارم که کمکم میکنه و خپدش همه چیو برام هموار میکنه 

میدونم ولی حال منم یجور درده دوتا پسر دارم دوقلو باردار شدم همسرم همش میگفت بندازیم من قبول نکردم ول ...

من خانمی میشناسم 6 تا بچه داره 

باور کن دکتری میخونه با معدل 19

کتاب مینویسه 

تدریس میکنه! 

آدم های زیادی هستن که مثل شما با چندتا بچه سر و کار دارن اما کم نمیارن 

اگه گاهی تحمل نمی‌کنیم چون فکر می‌کنیم تو این مسیر تنها هستیم😊

شما مطمئن باشید خیلیا موقعیت بدتر شما رو گذروندن اما سالها بعد با افتخار به خودشون میگن پای سختی ها موندیم اما کم نیوردیم

من خانمی میشناسم 6 تا بچه داره باور کن دکتری میخونه با معدل 19 کتاب مینویسه تدریس میکنه! آدم های زیا ...

وای ممنونم بابات حرفات الان خیلی نیاز داشتم به این حرفا تربیت کننده ی اصلی خداس میدونم که کمکم میکنه ان شاالله

فقط ویارم امونم رو بریده اصلا تو حال خودم نیستم فقط این حالم بگذره کار کردن و سختی رو خدا قوت میده تحمل میکنم ولی این ویار درد بی درمونیه همهذچیمو بهم ریخته امیدوارم ابنطوری که میگن تا سه هفته دیگه تموم شه خیلی سخته قرص ضد افسردگی مصرف میکرد به مدت چند سال اونم گذاشتم کنار به خاطر بارداری دوبرابر حس میکنم بهم فشار میاد 

عزیزم نگران نباش من خودم ۱۰ کیلو وزن کم کرده بودم اوایل

ولی بعد اینکه وارد هفته ی ۱۶ شدم کم کم ویارم کم شد و الان هفته ۱۸ هستم و دیگه استفراغ ندارم و کم کم غذا هایی که نمیتونستم بخورم و میخورم و وزنمم زیاد شده 

یکم تحمل کن