2777
2789
عنوان

چقدر بدم میاد میدونین یکی پت داره و میترسین پامیشین میرین خونه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 130 پست
اووو خداااا قند عسلتپ بده من بخورمش فقط🥺🥺🎀به اضافه تمام گورباح های عالم🥺🥺🎀

امضامو ببین 

ایلوروفیلیا یعنی من و تو

کسایی که عشق زیاد دارن به گورباااااااااااا ها🥹

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولاً که انسان و حیوان فرق داره ، این طبیعیه که بعضیا فوبیا داشته باشن ، منم فوبیا دارم ، دست خودمم ...

بنظرم مهمونی هم که میدونه صاحب خونه حیوون خونگی داره و باز هم میاد اون قدر حساس نیست وگرنه قطعا میدونه اون حیوان همه جای خونه میگرده و موهاش ریخته و اینم میخواد بره بشینه اونجا دیگه من خودم پسرم خیلی سگ دوست داره شوهرم توی کارگاهش سگ گرفته براش میره اونجا بازی میکنه باهاش یعنی اونجا لباس مخصوص داره میره کارگاه باید لباساشو عوض کنه و لباس سگ بازیشو بپوشه😂بعد دوباره موقع برگشت لباسای خونه رو بپوشه تازه وقتی برگرده مستقیم باید بره حمام 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بنظرم مهمونی هم که میدونه صاحب خونه حیوون خونگی داره و باز هم میاد اون قدر حساس نیست وگرنه قطعا میدو ...

اره میخواستم اینم بگم دیگه نشد

اگه طرف بدون دعوت اومده و خبر داشته ، دیگه نباید اعتراض کنه

حالا اینکه مادرشوهرت گفته خواهرشوهر توی بیاد پیش شما زندگی کنه برای کار خیلی خودخواهی ولی خدایی خواه ...

نه خرگوشام ارزشش برام بیشتره...

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

نه خرگوشام ارزشش برام بیشتره...

جلوی همسرت هم اینو میگی؟😁

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

متقابلا شما هم نباید ببری مهمونی درسته؟

سال هاست ازشون خبری نداشتم اصلا یهو تشریف اوردن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

برعکسش هم هسفامیلمون رو دعوت کردیمبی اجازه سگشو اوردما گفتیم اوکی میفرستیم بره تراسولی نرفت و کل خون ...

این کار عین بی شعوریه واقعا و قبول دارم منم که برای خودمون عزیزه و نباید باعث مزاحمت مردم شیم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

منم نه بخاطر ترس ولی یه بوی خاصی میده خونهاشون برا همین اذیت میشم ونمیرم .جالبه برعکس شما اسی که میگ ...

من بخدا راضی به اذیت کسی نیستم نه مردم و نه حیوون خونگیم 

الان تو پت رو با بچه یکی کردی؟؟؟؟ ببخشیدا فامیلاتون میان شمارو ببینن نه سگتونو. به نظرم فامیلاتون ب ...

برای من حتما همونقدر با ارزشه دیگع 

بابا اگع قصد دیدن مارو دارن باهامون هماهنگ کنن حالا که میترسن ما رستوران دعوتشون میکردیم 

قبول دارم باشه دمت گرم که اعتراف می کنی اون پت از مهمون براتون عزیزترهفقط این که خونه ما هم با جانور ...

بخدا بهم بر نمیخوره اصلا و اینکه من پتم و اصلا و ابدا خونه کسی نمیبرم حتی بچم و مهمونی خونه اقوام نمیبرم به خاطر اینکه کم سنه چه برسه پتم و بردارم ببرم و راضی به اذیت کسی نیستم اما خونه ای که پت من توش زندگی میکنه خونه اون پتم هست و اگه کسی دوست نداره ببینتش نباید بیاد اینجا از هیچکسم دلخور نمیشم 

امیدوارم شما که این دیدگاه رو نسبت به پتتون دارید ازون دسته آدمایی نباشید که پپتونو بیارید تو پارک و ...

اصلا کسی که این کارو میکنه برای اون حیوون ازار و اذیت ایجاد میکنه گربه ها قلمرو طلب هستن از خونشون میان بیرون اضطراب میگیرن ظلمه بهشون این کار