2777
2789
عنوان

چقدر بدم میاد میدونین یکی پت داره و میترسین پامیشین میرین خونه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 130 پست
بدون دعوت اومدن مگه من خودم بفهمم کسی سگ رو تو خونه ...و نه تو حیاط نگه میداره خونه اش نمیرم ...از د ...

منم چون دوست ندارم ن سگ ن گربه برا همین نمیرم خونشون وتوقعم ندارم طرف بخاطر من حیوونشواذیت کنه پس نمیرم و اصلا خوشم نمیاد کسی حیوونشو بیاره خونم ک شکر خدا پیش نیامده ......آدم وقتی دوست نداره همون نره بهتره 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چون دوست ندارم ن سگ ن گربه برا همین نمیرم خونشون وتوقعم ندارم طرف بخاطر من حیوونشواذیت کنه پس نم ...

بخدا من احترام میذارم که خوششون نیاد و با خودم هم هیچ کجا نمیبرمش هرگز ولی ایشون واقعا رفتارشون زشت بود 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

آره موافقم خودم بدونم کسی پت داره پامو خونش نمیذارم

کار درستی میکنید بخدا کسی که پت داره درک میکنه ترس شمارو یا خوش نیومدن و اینارو ولی الان ایشون تازه رفتن و من سر درد گرفتم از رفتار زشتشون 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بخدا من احترام میذارم که خوششون نیاد و با خودم هم هیچ کجا نمیبرمش هرگز ولی ایشون واقعا رفتارشون زشت ...

اره دیگه خیلی بد بوده رفتارش درهرصورت مطلع بوده میتونست نیاد ...اون از گربه خوشش نمیاد ولی اون برا شما باارزشه یا باید وقتی میاد اونو بعنوان عضوی از شما بپذیره یانیاد

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

کار درستی میکنید بخدا کسی که پت داره درک میکنه ترس شمارو یا خوش نیومدن و اینارو ولی الان ایشون تازه ...

من واقعا فوبیا دارم جوریکه گربه تو مسیرم ببینم راهمو عوض میکنم ولی نمیتونم ک واسه همه تکلیف بذارم خب هرکی اختیار خونشو داره 

ب نظرم آخرین باری بود ک اومد خونتون

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اره دیگه خیلی بد بوده رفتارش درهرصورت مطلع بوده میتونست نیاد ...اون از گربه خوشش نمیاد ولی اون برا ش ...

دقیقا همینطوره و گربه ما چهارساله باهامون زندگی میکنه همه هم میدونن که گربه داریم خودش میگفت میخواستم بیام گفتم میرم میگم بذارنش تو اتاقی باکسی جایی دیگه حالا😒اخه چرا فک کردی همچین کاری میکنم من 

من واقعا فوبیا دارم جوریکه گربه تو مسیرم ببینم راهمو عوض میکنم ولی نمیتونم ک واسه همه تکلیف بذارم خب ...

باور کنید که هیچ ناراحتی ای ندارم از اخرین بار بودنش اتفاقا چندین بار گفتم عزیزم اینجا خونه این گربه ام هست من نمیتونم بذارمش تو اتاق یا باکس تنها باشه ممکنه به خودش صدمه بزنه تو اتاق به خاطر تنهایی عصبی میشه شما اگه میخواستی من و ببینی و گربه رو نبینی میتونستی هماهنگ کنی هم و جای دیگه ای ببینیم 

دقیقا همینطوره و گربه ما چهارساله باهامون زندگی میکنه همه هم میدونن که گربه داریم خودش میگفت میخواست ...

مستقیم بگو عزیزم شمااز پت خوشت نمیاد اماحقیقتا برای ماعزیزه و عضو خونوادمونه و نمیتونم اذیتش کنم 

مستقیم بگو عزیزم شمااز پت خوشت نمیاد اماحقیقتا برای ماعزیزه و عضو خونوادمونه و نمیتونم اذیتش کنم

دقیقا همین و گفتم بهشون چندین بار گفتم کاش هماهنگ میکردین جای دیگه ای هم و ببینیم چون اینجا خونه این بچه ام هست 

و منی ک فوبیا گربه دارم و از ترس ب زور تو خیابون ببینم رد میشم..خدایا چطور چهارسال باهاش زندگی کردینه وای سخته

بعدشم بنظرم خاهزانه میگم،اینقدر ک برا حیوونا ارزش قائل میشین برا انسانها هم ارزش قائل بشین

مثلا من پارسال رفتیم تهران،نزدیک یه سوپر مارکتی موندیدم دخترم ۱سال‌و نیمش بود تا اومدیم پایین از ماشین سگ اومد سمت مون و پاس کردن.خودم و دخترم خاستیم سکته کنیم ک یهو شوهرم با سنگی انداخت یهو فرار کرد،،بعد ی دختره میاد میگه چرا حیون ازاری میکنید

منم گفتم انگار حالت خوش نیستا،پ بذاریم بیاد بخورمون!!

حالا نگاه من ک هیچی بچه ام نمیکرد از گریع زار میزد

از اونور بوم افتادن ایرانیا دیع

برعکسش هم هس

فامیلمون رو دعوت کردیم

بی اجازه سگشو اورد

ما گفتیم اوکی میفرستیم بره تراس

ولی نرفت و کل خونه مامانمو به گند کشید

خدا لعنتشون کنه

برا خودتون عزیزه والا برا بقیه نجس و مایه زحمته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری