2777
2789
عنوان

چقدر بدم میاد میدونین یکی پت داره و میترسین پامیشین میرین خونه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 130 پست

قبول دارم 

باشه دمت گرم که اعتراف می کنی اون پت از مهمون براتون عزیزتره

فقط این که 

خونه ما هم با جانورهاتون نیایید 

من که انصافا راه نمیدم هم خودت بهت برمیخوره هم دعوا میندازی خونه ی ما هم اعصاب ما رو خراب می کنی 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

تمام بیماری هرکاری کنی واکسن بزنند کرم تمام تو بدن و اب دهن سگ و‌گربس .

اره من کلیپ اشو خارجی بود دیدم یه کرمی هست در بدن سگ که به انسان و حیوانات دیگه هم منتقل میشه 

بی جهت نیست خدا آب دهنش رو نجس اعلام کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم بنظرت چجوری بگم ؟۴ روز میزبانی کردیم نمیخوام زحمتمون رو هیچی کننآخه آدمای حق به جانبی هستن اگ ...

بگو شما خونه چطور تمیز میکتی، حیوان داری، 

ما سخت با سگ وگربه کنار میاییم، خداروشکر نداریم، وگرنه هرروز باید کل خونه آبکشی میکردیم

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

خب اینم همین کارو کردتمام پتوهامونو به گوه کشید خونه مامانمچقد ظرف کثیف کرد توش بهش غذا داد مامانم ه ...

خاک تو سرم .

سگ اوردند تو خونتون .

اصلا پر از شپش و عفونت میشه .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

کلا تاپیکهات جنجالی ، دوست داری بحث راه بندازی😅😅😅

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

این زشت نیست ارزش یک پت رو از انسان بیشتر تلقی میکنی ؟

چرا خیلیییی زشت

اما هرکسی متوجه نمیشه که ، بعد میگن احترام بگذارید

بابا اول بی احترامی شما کردی

تو خونه یه گربه دارم نزدیک چهار سالشه یعنی به خاطرش تقریبا حاضرم با ۹۰ درصد ادمای دورم قطع رابطه کنم ...

خب، برا شما این حس رو داره

خیلی از بزرگترها یا بچه ها از حیوون خونگی میترسن

من خودم از گربه، وحشت دارم و فوبیا دارم

شما وقتی مهمون میاد، بالاخره باید برای مهمونت احترام قائل باشی و اون چند ساعت، حیوونت آزاد نباشه 

درضمن، زشته که یک حیوون رو هم تراز انسان میکنین

امیدوارم شما که این دیدگاه رو نسبت به پتتون دارید ازون دسته آدمایی نباشید که پپتونو بیارید تو پارک و سوار سرسره و تاب کنید از آبخوریم بهش آب بدید و همه جا هم که دلش خواست خودشو راحت کنه من خودم عاشق گربه ام 

چرا خیلیییی زشتاما هرکسی متوجه نمیشه که ، بعد میگن احترام بگذاریدبابا اول بی احترامی شما کردی

شاید متوجه نبوده شاید شعورش پایین بوده ماهم باید مثل اون باشیم؟ بابا بخدا انسان اشرف مخلوقاته از ففرشته ها درجش بالاتره 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

تمام بیماری هرکاری کنی واکسن بزنند کرم تمام تو بدن و اب دهن سگ و‌گربس .

اره اتفاقا غده انگل اسمشو الان یادم نیست جدیدا زیاد شده از تو ریه و بدن درمیارن بخاطر سگ و حیوون خونگی. خیلی هم خطرناکه. صد واکسن بزنب و بگی میسورم و فلان اینا برطرف نمیشه

این زشت نیست ارزش یک پت رو از انسان بیشتر تلقی میکنی ؟

نه بابا چه زشتی،

خودشون دخترم پسرم صداشون میکنن

اونوقت بقیه بهشون میگن مامان کربه،مامان هاپو ،بهشون بر میخوره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔