2777
2789

آقا من بچه که به با دختر همسایه روبه روی واحدمون دوست بودم بعد اون زمان جونم به موهام وصل بود یه موهای بلند تا پایین باسنم داشتم

بعد رفتم خونه همسایه  مون که مثلا بازی کنیم 

خودش و خواهر بزرگش و مامانش خونه بودن 

داشتم بازی میکردیم که مامانش گفت چه موهای خوشگلی داری 

منم گفتم آره تا حالا کوتاهشون نکردم 

یهو خیلی شیک آمد یه قیچی برداشت و در خونه رو قفل کرد گفت میخوام موهات رو کوتاه کنم😐

منم ترسیدم جیغ کشیدم بابام رو صدا کردم 

بابام هم آمد دم در خونه منو برد

از اون زمان زنه با من دشمنی داشت میگفت داشتم باهات شوخی میکردم نباید جیغ میزدی دیگه هم نزاشت با دخترش بازی کنم🤷‍♀️😐

خب زن حسابی از یه بچه ۸ ساله چه انتظاری داری؟ 

یعنی واقعا قصدی داشت؟🤷‍♀️

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

خب راست میگی...

اصلا الان بهش فکر میکنم پشمای خودم ریخته که چرا این کارو کرد ؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه شوخی بدی

خیلییی

من واقعا سکته کردم خب بچه بودم

والا الانم باشه سکته میکنم 

بعد اون ناراحت بود

زن همسایه ما پلکاشو برگردونده بود بچه هامو دنبال کرده بود گفته بود من ممد قلیم میام میخورمتون بعد من ...

وااا

این چه شوخیه؟؟

اصلا من واقعا بعد سال ها هنوز اون زنو درک نکردم 

واای 😂😂😂

خوب کردی ک بابات رو صدا زدی 

عههه تو دختر مردمی 😂😂😂 

همون که هم خیلییی خوشگله هم موفقه و پزشکه 😂🫂

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد