2777
2789
عنوان

چقدر بدم میاد میدونین یکی پت داره و میترسین پامیشین میرین خونه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 4111 بازدید | 130 پست
این زشت نیست ارزش یک پت رو از انسان بیشتر تلقی میکنی ؟

نه زشت نیست من بدی و زشتی فقط از ادمیزاد دیدم و بس 

دوم اینکه خونه من خونه پتمم هست کسی خوشش نمیاد ازش بهتره نیاد اینجا نمیشه شما بری مهمونی صاحبخونه رو بندازی بیرون که 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اولاً که انسان و حیوان فرق داره ، این طبیعیه که بعضیا فوبیا داشته باشن ، منم فوبیا دارم ، دست خودمم ...

من اصلا دعوتشون نکردن سال هاست ندیدیم همو و تا الان خونشون نرفتم یهو تماس گرفتن که ما اومدیم خونه فلانی نزدیک شماست یه نیم ساعتی میایم خونه شمام منم تو شرایط خوبی نیستم واقعا با همسرم در استانه جدایی هستیم و خانواده ها نمیدونن و مجبور شدم تماس بگیرم همسرمم بیاد خونه تا اخر شبم موندن و من گربه رو گذاشتم تو اتاق دخترم رفت پیشش هی میگفتن برو بچه رو بیار میترسیم ما امشب به خاطر ما بچه پیشش نباشه ما خیالمون راحت باشه حالا دختر من با گربمون بزرگ شده قشنگ داشتن اذیت میکردن اخرم مشخص شد برای اینکه همسرم ضمانت وامشونوبکنه اومدن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا تاپیکهات جنجالی ، دوست داری بحث راه بندازی😅😅😅

بابا اصلا تاپیک مال دیشب اخر شبه کسیم تو تاپیک نبود یهو الان اومدم دیدم چهل تا نوتیف دارم 😅کلا یکی دو صفحه بیشتر نبود

نه زشت نیست من بدی و زشتی فقط از ادمیزاد دیدم و بس دوم اینکه خونه من خونه پتمم هست کسی خوشش نمیاد از ...

من کاری به دیدگاه شما و ادمای اطرافتون ندارم 

ولی همونایی که شما پایین تر از پتتون میبینید از دوستان و اقوام شما هستن غریبه که نمیاد خونتون 

در درجه اول ادم باید به خودش و اطرافیانش ارزش قائل بشه 

در فرصت مناسب بهشون توضیح بده که شرایط من اینه اگر اومدین ازم توقع پنهان کرذن پتم رو نداشته باشین نه این که بیاین ادمیزادو ببرین زیر سوال !!! چرا چون پتتون رو دوس دارین

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

من کاری به دیدگاه شما و ادمای اطرافتون ندارم ولی همونایی که شما پایین تر از پتتون میبینید از دوستان ...

خانواده و اطرافیان نزدیک من همه میدونن من پت دارم و همشون اندازه ای که من برای پتم ارزش قائلم براش ارزش قائلن مثلا زن دایی من زن بسیار نازنینیه اما از گربه میترسه به شدت و بارها گفته که من نمیام که شما به خاطر من اون بچه رو اذیت نکنین هر وقت دلمون تنگ شد خودمون دعوتتون میکنیم منم هر بار دلم تنگ میشه اتفاقا رستورات رزرو میکنم بهشون اطلاع میدم و دعوتشون میکنم و چون سنشون زیاده حتی شده میرم دنبالشون و دور هم جمع میشیم 

حرفم اینه من واقعا راضی به اذیت کسی نیستم و خونه که دیدن نداره مهم دیدن هم دیگه ست این بنده خدام که دیشب خون من و به جوش اوردن از این دسته اقوام هستن که من خونشون و تو زندگیم تا الان ندیدم و کارشون به همسرم گیر کرده بود بعد از دو سال ندیدن هم دیگه تشریف اوردن بی دعوت و بی خبر خونه ما خودشونم چند بار گفتن شوهرم گفته اینا گربه دارن من گفتم ما میریم گربشون و میندازن تو اتاق چند ساعت به خاطر ما 😑😂ا

اون خانم اشتباه از خودش بوده اومده شانش رو پایین‌ آورده من فوبیا دارم ی فامیلمون سگ داشت ده سال نرفتیم خونشون 

اما خب کاش اونایی که حیوون دارن تو خیابون نبرن من‌فوبیا دارم باعث ترسم بشه حلال نمیکنم