2777
2789
اون برای صرع های شدیده که با دارو کنترل نمیشه

کلا برای صرع هست 

البته دستگاه گرونیه حدود 70میلیون پولشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگم

اره حتما حتما بهش بگو 

ثواب داره 

خیلی دستگاه خوبیه بیمه هم این دستگاه تحت پوشش قرار داداه 

پول دستگاه بر میگردونه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

خیلی ممنون گلم, اره تشنج میکنه میوفته راه گلوش بسته میشه و خفه میشه چون اون لحظه کسی تو خونه نبوده ک ...

چند سالش بوده 

۲۶

خدا شفاش بده 

راجبع دستگاه بهش اطلاع بده شاید فرجی شد تونست بذاره 

راحت بشه