2777
2789
عنوان

بدترین وضعیتی ک میشه داشت منم

257 بازدید | 13 پست

فکر کن از یکی خوشت بیاد براب اولین بار کم کم فکر کنی چقدر دوستش داری 

بعد از فقط دو سه ماه بفهمی اینکه ی مرد متاهله 

دو سال گذشته ن تونستم  فراموش کنم. ن از کس دیگه خوشم اومده 

این وسط هر چقدر تلاش کردم فاصله بگیرم از اون شخص  اون از راه های مختلف میخواد ارتباط بگیره بد تر میکنه وضع منو 

هم دلم برا خودم میسوزه هم اون زن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید مرده مریضه. (مرض داره) 

کلا دکش کن نذار بیاد طرفت

از زندگیت بلاکش کن.

شده بخاطر مزاحمت ازش شکایت کن ولی بذار بره مردک. 

اون زن بیچاره چه گناهی کرده گیر مرد نااهل افتاده. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

چندشت بشه.اصلا نزار حتی یه ثانیه بهش فکر کنی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

تو دیگه چه ادمی هستی ،از هر راهیم بخواد ارتباط بگیره خطتو کلا عوض کن و مجازیتو به اسم خودت نداشته باشه،چطوری میخواد پیگیرت شه،حضوریم اومد بگو زنگ میزنم ۱۱۰،یعنی چی ک گذاشتی پیگیرت باشه چندسال وقتی میدونی زن داره؟؟

چطو فهمیدی متاهله؟

گفت ماشینمو آگهی کردم منم همینطوری رفتم. آگهی رو ببینم. دیدم شماره متفاوت گذاشته رو آگهی

شمارهه رو سیو کردم تو واتسپ دیدم کاریه آدرس پیج اینستا هست  تو اون پیج کاری فالوئر ها رو نگاه کردم  ی نفر فامیلش باهاش یکی بود  و اسم آورده بود ازش  منم  پیج باز بود نگاه کردم تو هایلایت ها یکی از عکس ها این بود ک فلانی دامادیت مبارک 😑 فهمیدم متاهله

تو دیگه چه ادمی هستی ،از هر راهیم بخواد ارتباط بگیره خطتو کلا عوض کن و مجازیتو به اسم خودت نداشته با ...

من چ ادمی هستم؟ من تا فهمیدم بی حرف کات کردم تازه خودمم کلی ضربه خوردم. کاملا از احساسم سو استفاده شد من کلی رؤیا پردازی کرده بودم  یهو دیدم چه وضعیه 

همین الانم شماره هاش تو بلاک لیستند 

اکانت اینستا رو  دیلیت کردم ی اکانت دیگه باز کردم  اقا من نمی‌فهمم چطور و از کجا  پیدا کرده پیام میده ک اونم یا جواب ندادم یا با تحقیر و خشونت 

من خودم بیشتر اون خانم ضربه خوردم حق نداری منو اینجوری قضاوت کنی