2777
2789
عنوان

خرید لباس و قیمت

128 بازدید | 18 پست

قیمتا واسه شما هم دغدغه شده یا برا من اینجوریه؟

حدود ۲ سالی هست که خیلی لباس نخریدم چون پارچه جنس خوب گرفته بودم و داده بودم خیاط 

الان لباسام مخصوصا تو خونه ای ها مثل تیشرت و شلوار خراب شدن و باید چند دست بخرم 

سایزم بزرگه ۴۶،۴۸  هستم ، تو یه کانال سایز بزرگ ست تیشرت و شلوار تو خونه ای دیدم ۱ میلیون و ۳۰۰ 😵‍💫😵‍💫😐😐😐😳😳

چه خبره اخه برا یه تیشرت و شلوار راحتی اینقدر؟؟

من خیلی فقیر و بی پولم یا واقعا گرونه ؟؟

واقعا گرونه سعی کن وقت بزاری بری بازار عمده فروشا هست شلوار خونگی جین بگیر ۶ تایی ۶ تاش بشه تهش ۴۰۰ تیشرتم دوسه تا بگیر لباس زیراتم ازجاهایی ک تک وعمدس سایزن ۶ تایی ببر ارزونوتر درمیاد من خودم خرید ۱۵۰۰ شد جین لباسم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جنسااا شده اشغال و گرووون دیروز رفتم واسه ماکسی ک بخرم واسه اولین تولد دخملم ینی ی لباس ساتن ساده ک سگ روش نمیرید گذاشته بود ۶ تومن همسرم گفت بخرر خوشت اومده گفتم ن والا هیچ قشنگم نیستن حالا موندم چی بخرم هرررجا رفتم همه اشغااال و بدرد نخور حالا من رفته بودم مزون خیرسرم حالا جای معمولی خداداند چی بشن لباسا

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
واقعا گرونه سعی کن وقت بزاری بری بازار عمده فروشا هست شلوار خونگی جین بگیر ۶ تایی ۶ تاش بشه تهش ۴۰۰ ...

شهر ما عمده فروشی و تولیدی نداره ،  یه شهر کوچیک هستم تو جنوب ، فروشگاه های لباس اینجا از شهر های بزرگ مثل مشهد و تهران خرید میکنن یا از همین کانال های اینترنتی عمده ای به تعداد بالا میخرن

شهر ما عمده فروشی و تولیدی نداره ، یه شهر کوچیک هستم تو جنوب ، فروشگاه های لباس اینجا از شهر های بز ...

ای بابا کجای جنوبی من اهوازم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
همه جنسااا شده اشغال و گرووون دیروز رفتم واسه ماکسی ک بخرم واسه اولین تولد دخملم ینی ی لباس ساتن ساد ...

پارچه بگیر بده بدوزن من هیچوقت لباس مجلسی از بازار نمیخرم یه خیاط خوب دارم همیشه اون میدوزه برام خیلی بهتر میشه 

شهر ما عمده فروشی و تولیدی نداره ، یه شهر کوچیک هستم تو جنوب ، فروشگاه های لباس اینجا از شهر های بز ...

دوتا پیج لباس خونگی بهت بدم که سایت هم دارن مطمئنه و راحت از سایتش خرید میکنی من خودم چند بار خریدم ازشون

زاهدانم ، جنوب شرق

ای بابا اونجا ک دور بگم پاشو برو شهر خرید کنید

پارچه بگیر بده بدوزن من هیچوقت لباس مجلسی از بازار نمیخرم یه خیاط خوب دارم همیشه اون میدوزه برام خیل ...

باور میکنی هروقت هرچی پارچه خریدم ریدن توش بهترین خیاط بردم باورکن سرشونس وسط شونه هام بود اندازش اصن یچیزی تحویلم داد ک درجا پرتش کردم دور نمیدونم شانس ندارم توی دوختن 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

واقعا کرونه من عروسی دارم اخراین ماه لباس دارم ک فقط یکبار پوشیدم ولی متاسفانه عادت بدی ک دارم تکراری نمیپوشم تومجالس رفتم کلی گشتم ی پیراهن خریدم ۲۵۰۰ بازم بنظرم زیاد اومد برای یکبار

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻