2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم برای یکی از دوستام که مثل خواهرمه

اها منم چندین مورد دیدم بچه هم داشتن 

اونا با فامیل ازدواج کرده بودن از مشکلشون خبر  داشتن قبل از ازدواج

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

آره مادرزادی هنوزم همونطوره

خب چرا پیگیر درمان نمیشه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بله دوستم صرع داشت خیلی شدیدخداراشکریه دخترماه وسالم ودسته گل بیهوش میشداصلاخیلی بد

اگه خیلی شدید بوده چطور بچه دار شده؟ یعنی چطور بچه رو بغل میکرده تر و خشک میکرده🥺ایشالا که سلامتشو به دست بیاره

اسی به دوستت بگو بره پیگیر بشه یه دستگاه اومده میذارن برااین بیماری خیلی تاثیر گذاره و تا حدی زیادی این بیماریو به صفر میرسونه 

اگه خیلی شدید بوده چطور بچه دار شده؟ یعنی چطور بچه رو بغل میکرده تر و خشک میکرده🥺ایشالا که سلامتشو ...

خودش متوجه میشدکه داره حالش بدمیشه به من گفته بوددرصورتی که فقط به هوش نیام زنگ بزن اورژانس دیگه عادی شده بودطوری بودکه کف ازدهنش میومد.بچه رومیزاشت زمین اکثراوقاتم تنهانبودمادرش اینایاشوهرش بودن

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

چرامیگفت دکترونمیدونم دعانویسه هرچی بگی رفتم امافایده نداره

نه بره یه دستگاه هست مث باطری قلب میذارن سمت چپ بدن برا گنترل این بیماری فوق العاده هست. 

ایمش VNSهست

[QUOTE=392938424]اها منم چندین مورد دیدم بچه هم داشتن اونا با فامیل ازدواج کرده بودن از مشکلشون خبر ...

نه من نه 

اینو یکی از اقوام انجام دادن 2سال بنده خدا رفت و امد تا تونست این دستگاه گیرش بیاد از المان میاد VNSفقط چند تا از شهرهای ایران این دستگاه بیشتر ندارن